Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

880160 COLLECTIE PEPERS MILD TOT HEET


  images vergroot afbeelding
 
LET OP: DEZE COLLECTIE KAN IN MEI ALLEEN OPGEHAALD WORDEN, VANAF JUNI EVENTUEEL OOK VERZENDING!
We lieten speciaal voor jullie deze 5 zeer verschillende pepersoorten opkweken. Ze zijn zeker tot eind mei nog jong en ik vind ze in dat stadium niet zo geschikt om te verzenden. Ophalen is dus in mei de enige optie! Vanaf juni kunnen we ze ook verzenden.

PEPER 'Bishop's Crown' (Capsicum baccatum)
Rijkdragende, 1-1,2 m hoge planten, afrijpend van groen via oranje naar rood. Dit ras komt van oorspong uit Barbados en is tamelijk mild, de rode vruchten (rijp) zijn licht heet en fruitig van smaak!
Met enige fantasie is er de kroon van een bisschop uit te herkennen 5000-15.000 SHU.
1 plant € 5,95


PEPER 'Leviathan Gnarly Scorpion' (Capsicum chinense)
Deze extreem hete peper komt uit een kruising met de Kraken Scorpion en staat bekend om zijn goede smaak. Alleen zeer ervaren peper-eters kunnen deze hitte aan! De vrij brede, langwerpige vruchten hebben een bobbelige buitenkant, zoals bij veel superhete rassen.
De rijping gaat van groen, via dieprood naar chocoladebruin.
1.200.000 SHU.
1 plant € 5,95


PEPER 'Madame Jeanette' (Capsicum chinense)
Zeer aromatische, gele, hete peper. Blokvormige, gekreukelde vorm. Lijkt op ajoema, maar groter en meer gedeukt. Zeer populair in Suriname. De geur alleen al…. 100.000-350.000 SHU.
1 plant € 7,50


PEPER 'Padron' (Capsicum annuum)
Een zacht pepertje met een tikkeltje heet… Dit ras wordt in Spanje en Portugal gebruikt in de befaamde tapaz. Meestal groen gegeten kleurt dit 5cm lange, taps toelopende pepertje aan het eind iets rood.
Door zijn wijdere vorm bij het steeltje hebben de vruchtjes de ideale vorm voor de eenhaps-tapas. Gevuld met roomkaas zie je ze steeds meer opduiken naast de rode peppadews. 1000-2500 SHU.
1 plant € 5,95

PEPER 'Serrano' (Capsicum annuum)
De oorsprong van deze 6 cm lange Chilipepertjes ligt in de vruchtbare gebieden in en rond Puebla en Hidalgo in Mexico. Ze zijn aldaar zeer populair in de salsa, niet in de minste plaats omdat ze wel 3x zo heet zijn als de bekende Jalapeño en Fresno (10.000-22.000 op de Scovilleschaal). De kleur is van groen naar rood. De echte pepereter kan ze rauw beoordelen: knapperig en helder van smaak.
8000-22.000 SHU.
1 plant € 5,95

Leveringsmaanden

april t/m juni

Aanbiedingen
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking
peperplanten collectie

880160.1  Set van 5 verschillende planten    29,50 
bestel