880108 BEZEMWAGEN MEGAPAKKET


  images vergroot afbeelding
 
Het wordt gelukkig op sommige plekken van ons bedrijf wat leger. De koelcel krijgt open plekken, de bollenvoorraad slinkt en de tuin krijgt iets meer ruimte. Heb je nog wat open plekken in je tuin en wil je voor een leuk bedrag “van alles wat” aanplanten, dan heb ik een aantrekkelijk voorstel. In overleg met mijn teams mag ik de volgende producten in dit pakket stoppen:

Canna’s
Onze mooie collectie Canna’s wordt meteen na aankomst van de knollen opgepot, zodat je altijd verzekerd bent van een levende plant, want we verkopen deze blikvangers pas als er groei zichtbaar is. De laatste planten mogen goedkoper weg.
Zie voor het hele sortiment: www.vreeken.nl

Yakon, Yacon of Appelwortel
Deze plant verkopen we al jaren vanwege de wonderlijk friszoete wortel, die je nergens mee kan vergelijken maar gewoon gegeten moet hebben. Dit jaar exporteerden we zelfs honderden planten naar buitenlandse bestemmingen. De laatste planten krijgen wellicht een plekje in jouw tuin! Zie voor meer info: 409500

Zoete Aardappel, eetbare en sierlijke rassen
Dit gewas verovert ook de Hollandse keuken of de siertuin. Een erg leuk om zelf te kweken, geen last van ziekten en je houdt in de winter (binnen) zelf wat planten over om volgend jaar mee door te telen. Ervaar zelf dit teeltplezier! Zie voor alle soorten:
bekijk

Bloembollen
De allerlaatste restjes (we hebben 2x biologische dahlia’s bijgekocht voor de vorige opruimacties, zie 726600) voeg ik ook bij dit “megapakket”

Pootaardappels
In de vorige Nieuwsflits bood ik mooie pakketten aan voor een laatste aanplantactie van in september oogstbare aardappels. Jullie reageerden enthousiast en we zijn goed door de voorraad heengekomen, we hebben echter nog wat liggen en willen deze graag kwijt door een van de eerdere aanbiedingen: 409055 en 880025
Maar ook in dit pakket stoppen we wat kilootjes van onze mooie pootpiepers.

Een mooi moment wellicht om je VreekenClub saldo te verzilveren of om je vakantiegeld een beetje mee aan te spreken...? Omdat het pakket veel en omslachtig inpakwerk vergt (wat we graag voor je doen) vragen we wel € 5,00 extra voor het verpakken.

Leveringsmaanden

juni t/m juli

Aanbiedingen
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

880108.1  1 pakket t.w.v. € 120,00    50,00   
MOMENTEEL UITVERKOCHT!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.