Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

880033 DE TOPPERS VAN 2015


  images vergroot afbeelding
 
We stellen een pakket samen uit de volgende soorten:
  • De absolute topper, al enkele jaren zijn de Zoete Aardappelen, zowel de siervormen als de productie-gevende rassen. De teelt lukt wonderbaarlijk goed in ons klimaat en de planten stekken en vermeerderen zich heel gemakkelijk. We leveren 5 planten, waaronder minimaal 2 productierassen, de siervormen zijn overigens ook eetbaar.
  • Een nieuwkomer, sierlijk en onbekend, is de Indianenrabarber. Een prachtige blad- en bloeiplant, die van veel water houdt. Voor dit pakket leveren we 1 plant, als ze uitverkocht zijn zoek ik een andere originele pant uit ons sortiment.
  • Munt of mint.... Munt is de Nederlandse naam voor het Engelse Mint, maar beide namen worden dooe elkaar gebruikt. We hebben wel 40 verschillende muntsoorten, een echte collectie dus. In het pakket stoppen we 5 verschillende muntsoorten. Teel ze in grote potten om woekering in de tuin te voorkomen en geniet van thee met steeds weer een ander muntaroma!
  • Eetbare Rozen. Deze prachtige plant, die al eeuwen in cultuur is, brengt geur en smaak. De bloem wordt gebruikt in parfums of als smaakmaker in salades. Vergeet niet de rozenbottel: een van de meest gezondste vruchten ter wereld! Uit ons rozensortiment kiezen we 1 soort uit. Je kan in de notitie van je bestelling aangeven wat je voorkeur is.
  • Tijm in soorten. In veel Mediterrane landen komen tijmsoorten voor met een eigen smaak en een eigen uiterlijk. Uit onze 6 soorten kiezen we er 2 uit.
  • Druiven. Onze collectie is vermaard! Altijd leuk om andere rassen uit te proberen, er is zoveel te beleven in der wereld van dit oudste gecultiveerde fruit ter wereld... We kiezen 1 mooie plant voor je uit.
Samenvattend: 1 Indianenrabarber, 5 Zoete Aardappels, 5 Muntsoorten, 1 Eetbare Roos, 2 Tijmsoorten en 1 Druif
Totale waarde ongeveer € 70,00

Leveringsmaanden

juli t/m augustus

Aanbiedingen
Inloggen om als favoriet toe te voegen

MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.