Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

GRONDBEWERKING
870010 ROLSCHOFFEL


  images vergroot afbeeldingen
 
HOERA! ER IS EEN NIEUWE FABRIKANT VOOR DIT MOOIE PRODUCT.
Een ideale combinatie van wieden en losmaken! Dit model is er voor gemaakt om er recht achter te lopen en dus over het zojuist geschoffelde heen te lopen. Het idee achter het schoffelen (ook met gewone handschoffel) is dat je de grond los maakt en allerlei jong onkruid daarmee loshaalt en onkruid met diepere wortel afsnijdt. Dit doe je op een droge, liefst zonnige dag in de ochtend. 's Middags als de grond gedroogd is hark je met een borderhark of grashark het onkruid bij elkaar, waarbij de gedroogde grond tussen de onkruidwortels valt en dus achterblijft in de tuin. Bij deze harkbewerking maak je dus tevens de grond netjes en loop je achteruit. Materiaal Staal. Totale lengte 1,40 m

Leuke aanvulling van een klant: In tegenstelling tot veel anderen, weet ik wat een rolschoffel is en wat je daarmee moet doen. Toch heb ik een totaal andere gebruiksmogelijkheid ontdekt waar ik veel plezier aan heb.
Ik heb relatief zware grond met een onderlaag van zeeklei. Wanneer ik heb gespit heb ik dan ook veel zware klonten, die je niet zomaar klein krijgt (óók niet na een paar dagen zon). Ik probeerde dus van alles om de zaak dusdanig klein te krijgen dat ik zou kunnen zaaien..
Toen kwam ik een rolschoffel tegen.. Als je het mes zo diep mogelijk zet, kun je hem als een soort "grasmaaier" over de kluiten duwen en zo een schitterende bovenlaag overhouden. Je hebt er wel spieren voor nodig maar het resultaat is fantastisch. Onbedoelde uitvinding zeg maar.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Tuingereedschappen > Diverse merken
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

870010.1  1 stuks 15 cm    299,00 
bestel
870010.2  1 stuks 20 cm    299,00 
bestel
870010.3  1 stuks 30 cm    299,00 
bestel
870010.4  1 stuks 40 cm    299,00 
bestel