GROWCAMP
845100 Basis Kweektent 50


  images vergroot afbeeldingen
 
Toen we door een klant werden geattendeerd op de GrowCamp waren we meteen enthousiast!
De combinatie van degelijkheid, slim ontwerp en redelijke prijs maakt deze kweektent of groeikas tot een welkome aanvulling op alle bestaande kassen of plantenbedden.
De basisbak is een bodemloos verhoogd plantenbed van 50 cm hoogte en 120x120 cm (lxb). Met extra modules kan deze worden uitgebreid tot 240, 360, 480 cm enz. Het bovenste frame is 100 cm hoog en maakt de kweektent dus totaal 150 cm hoogte. Alle materialen zijn zwaar uitgevoerd, de kas/tent is tegen een flinke storm bestand!
Even wat voordelen op een rijtje:
  1. Eenvoudige montage, past op veel plaatsen en valt vaak binnen de hoogte-eisen van een tuinvereniging.
  2. Comfortabele werkhoogte die geheel wordt benut. In tegenstelling tot een kas, loop je om je teeltbed heen, dus geen looppad in de kas nodig.
  3. Door goede opwarming, zowel door instraling van de zon op de verhoogde bodem als door de mogelijkheid de kas af te sluiten met de meegeleverde kunststof bedekking, wordt de opbrengst vergroot en vervroegd. De teelt van kasgroenten zoals pepers, aubergine, tomaten e.d. lukt beter dan ooit tevoren!
  4. Het meegeleverde insectennet is evenals de transparante bedekking gemakkelijk met klittenband op te rollen en blijft in elke stand open of dicht. Door het net wordt de teelt beschermd tegen slakken, insecten, konijnen, katten, ballen etc. Ook filtert het net hevige regen, wind of hagel en de tempert de zon een beetje.
  5. De hoge basisbak maakt deze geschikt voor plaatsing in de tuin, maar ook op verharding. Een worteldoek als bekleding verdient dan wel aanbeveling. Dan spoelt er minder grond onderuit.
Een uitgebreide Nederlandstalige brochure kan (digitaal) worden toegestuurd. Omdat de basiskas 32,5 kg weegt (in een doos van 115x59x18,5 cm) berekenen we extra porto. Zelf ophalen mag ook!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Tuinhulpjes > Verhoogd plantenbed en accesoires
Inloggen om als favoriet toe te voegen
GROWCAMP B
GrowCamp A

845100.1  1 stuks   299,00   
MOMENTEEL UITVERKOCHT!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.