Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

831360 COCA

(Erythroxylum )

  images vergroot afbeeldingen
 
LEVERING VAN DEZE PLANTJES VINDT PLAATS ALS DE TEMPERATUUR HOOG GENOEG IS VOOR EEN VEILIG VERVOER.
BIJ COMBINATIE-ORDERS BEREKENEN WE ZO NODIG OPNIEUW DE VOLLE TRANSPORTPRIJS.

In Zuid-Amerika werd en wordt het blad van de cocaplant in sociale groepen gekauwd (of er wordt thee van gemaakt) ter stimulering en ter onderdrukking van bv. hongergevoel (of andere negatieve gevoelens). De plant heeft vrij dik en klein blad, ze krijgen op oudere leeftijd crèmekleurige bloemetjes en rode besjes. De Coca-plant veroorzaakt (vooral in de zgn. Westerse beschaving) veel ellende, doordat (in laboratoria) uit het blad cocaïne kan worden geëxtraheerd. Maak eens kennis met deze omstreden (maar op zich onschuldige) plant! We leveren de E. coca var. Coca. Onze geleverde “zaailing” is ongeveer 3-7 maanden oud.

LET OP:
Cocaplanten zijn zeer kwetsbaar, het is een uitdaging om de juiste standplaats en verzorging te vinden. We helpen daarbij d.m.v. bijgaande verzorgingstips. Door verzending en verandering van standplaats zal de plant vaak te lijden hebben en dit uiten door bladverlies. De hergroei is geheel voor het risico van de koper, wij geven op cocaplantjes geen garantie!
Ook het verzenden van de planten is risicovol, hoewel we ons uiterste best doen om deze kwetsbare planten schokvrij in te pakken, kan het wel eens mis gaan tijdens het vervoer. we geven uitdrukkelijk geen garantie op een ongeschonden aankomst!

Leveringsmaanden

mei t/m september

Eetbare planten > Hallucinogene Planten
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking
Coca Plants Cultivation
Cocaplanten Verzorging

831360.1  1 zaailing (2-10cm)    19,50 
bestel