Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

GRONDVERBETERING
850270 Biologische Luzernekorrel 3+1+3


  images vergroot afbeelding
 
Planten helpen planten! Door de teelt van groenbemesting wisten we dat al. Een slimmerik heeft verzonnen, dat een groenbemester in korrelvorm wel eens heel gunstig voor de grond kon zijn… en dat blijkt het geval! 100% biologisch gekweekt, zeer gemakkelijk beschikbaar voor plantengroei. Skal gecertificeerd.
Uitgebreide info van de producent:
Vanwege de strenger wordende eisen voor biologische landbouw op het gebied van bemesting mogen steeds minder dierlijke meststoffen, die niet van biologische oorsprong zijn, gebruikt worden. Daarom worden er alternatieven ontwikkeld, zoals biologische luzernekorrels.
De luzernekorrels hebben een gehalte in mg/kg van 25 N, 4 P, 25 K, 15 Ca en 2 Mg. Deze gehaltes zijn een gemiddelde en kunnen per partij enigszins afwijken.
Uit proeven is gebleken, dat deze goed gebruikt kunnen worden als bemesting en passen binnen een verantwoord bemestingsschema. Omdat de meststof 100% plantaardig is, is het ook ideaal voor vegetariërs. Afhankelijk van het gewas kan 3-4 kg gestrooid worden per 10 m². Deze luzernekorrels kunnen natuurlijk ook zeer goed als veevoeder gebruikt worden zoals voor paarden, pony’s, konijnen enz.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Mest
Inloggen om als favoriet toe te voegen

850270.1  25 kg   39,95   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.