Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

409096 LIMOENKLAVER, GROENE ssp Papilionacea

LIEFDESPLANT, MOSKLAVER
(Engels: Green Shamrock, Love Plant)
(Oxalis triangularis)

  images vergroot afbeelding
 
VRIJWEL JAARROND BESCHIKBAAR, ENKELE PERIODES NIET. De meeste bijzondere klaver, die we kennen. Dit Braziliaanse soort is niet alleen bijzonder sierlijk met zijn frisgroene blad en scherp afstekende, helderwitte bloemetjes, maar ook heel erg lekker! Ik snoep overal waar ik ze zie van de blaadjes: heerlijke limoensmaak, fris zuur en toch een beetje zoet. Heerlijk bij vrijwel alle gerechten! Kweek de bolletjes in een potje binnen of in potten of de tuin buiten, liefst op een iets beschaduwd plekje. De blaadjes “slapen” ‘s nachts en bij donker weer. Vorstvrij overwinteren! Koppert Cress brengt het blad in de handel onder de beschermde naam Yka Leaves. Een logisch advies: gebruik het Limoenblad alleen als toekruid en smaakmaker, niet als hoofdmaaltijd: net als rabarber is te veel zuur slecht voor de botten! (Vorstvrij overwinteren)

Zaaimethode

Planten: meteen na ontvangst: jaarrond (of de knolletjes even in de koelkast bewaren). Tussen augustus en maart kan je de plantjes ook binnen laten groeien, bij wat extra winterdek zijn ze echter ook tamelijk winterhard. Plantdiepte: op 2-3x de bolgrootte.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Gelijke producten

Dit product kent meer toepassingen en komt daarom in verschillende groepen van onze website voor. Dit product is ook te vinden als

Aardappels e.a. Eetbare Knollen > Rest eetbare knollen
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

409096.1  25 knolletjs    3,95 
bestel
409096.2  250 knolletjes    29,50 
bestel