Vreeken´s Zaden
 
  Nieuwsbrief nr. 53, oplage 120.000  
 

Aanstaande vrijdag de 2e feestavond!

We popelen om jullie te ontvangen, ik hoop dat jullie er ook zin in hebben... Onderaan deze Nieuwsbrief vind je een exclusieve aanbieding, geldig van 10 maart t.m. 19 maart 2016.


» Verwennerij

We vinden het erg leuk om op deze manier onze klanten te verwennen en de eerste avond (19 februari) kwam dat heel goed over, getuige de vele bedankjes achteraf! In de planning waren we bang, dat er soms “gedrang-momenten” zouden ontstaan, maar het liep zo soepel, dat ik de mensen van de wachtlijst voor aanstaande vrijdag allemaal blij kon maken. Sterker nog: we hebben voor Deel 1 nog 11, voor Deel 2 nog 2 en voor Deel 3 nog 5 plekken vrij. Als je snel bent: geef je uiterlijk vrijdag 10.00u op, wie het eerst komt...

 

» De Deelnemerslijst

Even een check voor jezelf, zoals we dat ook bij de vorige feestavond deden. Heb je jezelf opgegeven? Controleer dan of je op de lijst(en) staat!

Bekijk hier de lijst van ons winkelbezoek

en

Bekijk de lijst voor de Japanse sessies bij Mamiko

Check je even goed de tijden dat je verwacht wordt? Als je naam meerdere keren op dezelfde lijst staat, dan heb je voor meer personen geboekt.

 

» Hoe gaat de avond verlopen?

Net als in de vorige Nieuwsbrief (maar nu speciaal voor degenen, die a.s. vrijdagavond komen) leg ik even de “spelregels” uit.
De 3 sessies bij Mamiko lopen stipt op tijd, als je later binnenkomt is dat storend voor de groep, dus probeer dat te voorkomen. Onze winkelbezoeken (verdeeld in 3 delen) zijn vrij ruim genomen: 1,5 uur per bezoek, dus het is geen probleem als je iets later binnenkomt.
Houd wel de eindtijd van het bezoekdeel in de gaten, wacht niet tot het laatste moment met afrekenen, anders stroopt het misschien op bij de kassa... De volgende groep popelt al om er in te kunnen.

Om alles te stroomlijnen is de volgorde:

  • Bij aankomst melden op nummer 450 (onze buren), hier checken we de lijst, je krijgt een button met 1, 2 of 3 erop naargelang je reservering voor ons winkelbezoek. Hier verwennen we je met een feestelijke bubbel en daarna koffie, thee of een sapje. Er zijn ook lekkere hapjes met leuke groententhema’s.
  • Tijdens Deel 1 (17.30u) zal er nog geen live muziek zijn, daar kan je van genieten na het bezoek aan onze winkel om 19.00u.
  • Ben je erg vroeg? Dan kan je alvast de straat verkennen, de activiteiten van mijn collega’s vind je hier verderop in de Nieuwsbrief. Er zijn ook voldoende mogelijkheden om in de buurt een hapje te eten voor het geval je ‘s middags al gekomen bent. Ik hoor ook van klanten, die een overnachting hebben geboekt en er een weekendje aan vastplakken!
  • Bij de ingang van de winkel wordt je welkom geheten en checken we je button. Als het net zoals de vorige keer gaat, dan loopt dit organisch en soepel. Verspreid je zo mogelijk over de hele winkel, de tuin is overdekt en verlicht, ik heb een prachtige collectie bloembollen in de bollentoren (trap op) en achterin het magazijn vind je de pootaardappelen. Met 50 mensen tegelijk is het een beetje geven en nemen, af en toe wellicht “boompje verwisselen” bij de zaadrekken! Bij het verlaten van de winkel krijg je een leuke VerrasTas met kadootjes van veel winkels.
  • Na of voor de tijdgebonden avond-onderdelen (onze winkel en Japans bij Mamiko) kan je nog wat drinken halen, even lekker relaxen bij de klassieke muziek en vervolgens genieten van alle activiteiten die de andere winkels hebben georganiseerd.

» Het programma en de route

Ten opzichte van de vorige Nieuwsbrief zijn er weinig wijzigingen, dit Programma kan je uitprinten en meenemen, ik zal uiteraard ook zorgen voor wat uitgeprinte exemplaren. Kom je voor het eerst bij ons? Neem dan goed kennis van de route op onze site de navigatie brengt je niet altijd op de juiste plaats.

 

» Feestelijke aanbieding

De collectie eetbare Lookjes en bijzondere eetbare knolletjes bouwt zich weer op. En ach... je moet als 90-jarige toch een paar keer uit de band springen nietwaar?
Ik bied een mooi pakket ter waarde van € 50,00 aan voor de helft van de prijs: € 25,00. De aanbieding is maar 1 week geldig: vanaf nu t.m. 19 maart aanstaande. Dit mooie pakket bevat minstens 7 verschillende soorten uit dit sortiment: Daslook, Oerprei, Italiaanse Wilde Uitjes, Indianen-Uitje, Knoflookteentjes, Muisjeslook, Incapijlwortel, Madeira Vine, Aardperen, Zonnewortel en wellicht nog enkele andere soorten... Dit pakket noemen we “Look enzo....”.

Klik hier om te bestellen

 

 

» Wormenmest

Nog even een melding, dat we weer onze jaarlijkse Wormenmest binnen hebben gekregen. Terecht schrijf ik over deze supercompost: op zoek naar betrouwbare compost kan je eigenlijk niet om wormenhumus heen. Wat de mestworm verteert en dus door zijn lijf heeft laten gaan, is zo zuiver mogelijk! Het organische stofgehalte van 75% is zeer effectief voor het verbeteren van potgrond, zand- en kleigronden. Ideaal voor de teelt in potten, verhoogde plantenbedden, moes- en siertuinen.

Klik hier om te bestellen

 


 
 
facebook