Vreeken´s Zaden
 
  Nieuwsbrief nr. 45, oplage 120.000  
 

Stoere tuinders zijn dauwtrappers...

Heel vroeg op de tuin en ‘s avonds nog een paar uurtjes: dat is het werkrooster van deze warme dagen! Kop op: volgende week zijn de temperaturen weer “back to normal”.

 

» Binnen

Wij zijn met ons hele team de voorraad aan het tellen en houden goed de deuren dicht, in ons oude pand blijft het lang koel. Vervolgens bereiden we ons al volop voor op het nieuwe jaar: de voorraad zaden wordt bij ons jaarrond aangevuld, de herfstbloeiende bollen (met bekende soorten als de Herfsttijloos en Saffraankrokus) ga ik weer bestellen en meteen daarna de knoflook, tulpenbollen etc. Ik werk altijd een half jaar vooruit!

Deze Nieuwsbrief staat in het teken van bijzondere aanbiedingen, lees tot het eind door, want de laatste aanbieding is SPECTACULAIR!

 

» Het kan nog!
Gratis of bijna voor niks...

Onze koelcel is nog niet helemaal leeg (hoewel het opschiet), ik doneer de laatste pootaardappels aan tuinen, die er iets moois mee willen doen: burenhulp of voedselbank. Als je ze uiterlijk half juli plant, dan heb je eind september een mooi jong aardappeltje! Dus meld je maar en vertel wat je ermee doet en hoeveel je hebben wilt! Vele foto’s van mijn klanten getuigen van succes met deze rare, late teelt. De enige vraag bij deze donatie: ophalen of de transportkosten betalen... Wil je ze gewoon lekker voor jezelf telen dan heb ik een leuke “laatstekans- aanbieding”.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen

 

» Eetbare Bollen en Knollen
aanbieding geprolongeerd

Ik heb nog éénmaal flink wat knolletjes laten verpakken, zodat de aanbieding verlengd kan worden. Daarna gaan we ze zelf oppotten en als plantje verkopen. Profiteer je mee van deze makkelijk groeiende bol- en knolgroenten?

We zoeken voor (ruim) € 40,00 aan bollen en knollen uit en leveren dit voor € 19,50 !!

Je bestelt ze hier

 

» Zeldzame Peperplanten

Onze kweker van tomaten en pepers heeft ons nog 1x voorzien van een zeer bijzonder sortiment peperplanten. Mooie, forse planten, deels uit ons uitgebreide sortiment zaden geteeld en deels rassen, die nog bijna nergens verkrijgbaar zijn! Elke plant is voorzien van de variëteitsnaam.
Ze zijn met liefde en (uiteraard) biologisch geteeld, elk pakket bevat zoveel mogelijk verschillende planten, een oogst vol ontdekkingen!

Ik stel je deze 3 pakketten voor:

 1. Starter Pakket Pepers (totaal 20 planten)
  t.w.v. € 35,00........ nu € 25,00
 2. Modaal Pakket Pepers (totaal 40 planten)
  t.w.v. € 70,00........ nu € 45,00
 3. Top Pakket Pepers (totaal 60 planten)
  t.w.v. € 105,00...... nu € 59,00

Klik hier om een pakket te bestellen

 

» Bollen vullen de leegte

Zijn er wat leegtes gevallen in je tuin? We hebben nog een kleine hoeveelheid zomerbloeiende bollen. Deze bloeien nu in de nazomer tot diep in de herfst! Maak me los met de laatste zakjes, je krijgt er als BONUS enkele zakjes zaden t.w.v. (minimaal) € 5,00 bij!

880018.1 Pakket t.w.v. € 100,00 + € 5,00 zaden
. . . . . . . . . nu voor € 39,00

Klik hier om te bestellen

 

» Paddenstoelenbroed Zomeropruiming

Om goede en verse kweeksets te kunnen blijven leveren, verkopen we ook dit product in de zomer uit om de koelcel leeg te maken. Ik kan maar 8 klanten blij maken, dus wees er snel bij (ventilator bij de PC en aan de slag...). De samenstelling van de collectie kan iets wisselen, maar de korting is dezelfde. De sets zijn nog enkele weken in de koelkast houdbaar.

We leveren 3 sets van 7,5 liter uit dit sortiment
en vullen de aanbieding aan met 1 set van 15 liter uit dit sortiment

De waarde van deze collectie is € 43,60. . . . . . . . . . . nu € 19,95

Klik hier om te bestellen

 

» Aardbeienbakken + Aardbeienplanten

Niet bijzonder fraai, maar reuze praktisch zijn onze nieuwe Aardbeienbakken. We zagen ze bij de professionele telers, die steeds meer deze teelt in bakken plegen te doen.
De Aardbeienbak is uniek ontwikkeld voor de teelt van aardbeien. Een bekend probleem is het knikken van de vruchtstengels, waardoor deze niet meer optimaal afrijpen (zgn. kniktrossen). Professioneel worden de bakken over buizen gehangen, maar een houten frame is ook een aardige oplossing, maak deze op ooghoogte, dan kan je daaronder andere gewassen telen!
Afmeting binnenmaat: 14x20x38 cm = ruim 10 liter.

Klik hier voor alleen deze bakken

Introductie aanbieding:

 • 3 bakken t.w.v. € 11,85
 • 12 bijzondere aardbeiplanten t.w.v. € 23,40

Totale waarde € 35,25. . . . . . . . . . . . . . . . . . . nu voor € 25,00

Klik hier om te bestellen

 

» Acryldoek tegen fabrieksprijzen!

Soms moet je niet lang nadenken, maar meteen toehappen als een voordeel zich voordoet. Dat overkwam me toen een fabriek zijn teveel geproduceerde vliesdoek of acryldoek aanbood. Na wat heen en weer onderhandelen kwamen we tot een ZEER scherpe prijs, waar ik op Facebook al melding van heb gemaakt (en dus al tientallen verkocht) maar die ik jullie nu officieel aanbied. De rollen zijn 1,5 m hoog en 250 meter lang. Normaal zouden we daar € 120,00 voor vragen.

Klik hier voor meer informatie

Sla nu je slag, tip je bevriende kweker, doe samen als tuinclub met een rol...

 • 1 rol van 1,5 × 250 m voor € 39,00
 • 3 rollen, dus 1,5 × 750 m voor € 89,00

Klik hier voor deze aanbieding

 


 
 
facebook