Onze Sint komt op tijd bij u aan…!
En de "kerstman" (wie dat ook moge zijn) heeft zelfs nog alle tijd. Even een korte Nieuwsbrief tussendoor, mag wel hè?

Wij zitten bol (.nl) van de presentjes.
Grappig te merken, dat steeds meer klanten ons weten te vinden om cadeautjes uit te zoeken voor sinterklaas of kerst. Waarom ook niet? In deze tijd kunnen we (nog) zeer snel leveren. Alle producten, die op voorraad zijn worden binnen enkele dagen geleverd. Uiterlijk vandaag 1 december besteld betekent nog dit weekend in huis.

Het gaat weer dooien.
Toegegeven: ook ik was dolblij, dat het ging vriezen. Lekker schaatsen! Maar voor de tuin is het net iets te vroeg. "Gelukkig" gaat het volgende week weer dooien, dan kunnen nog mooi de laatste bollen geplant worden. Zoals elk jaar houden we vanaf 1 december grote uitverkoop: alle bollen gaan voor de helft van de prijs de deur uit. Voor het gemak hebben we in verschillende prijsklassen een voorkeuze gemaakt. Zit de tuin al vol? Dan kunnen er tientallen bollen in potten en bakken, dat doe ik zelf ook vaak met de restjes! Een voorjaarsexplosie in maart.

Als het toch dooit…
…kunnen de winterknoflook en de winterplantuien er ook nog in. Knoflook die over is (eind december) gaan we in potjes oppotten en kunnen in het voorjaar hier nog gekocht worden.

foto: De Eemlook, Amersfoort / Leusden

De volgende Nieuwsbrief
Reikhalzend zie ik uit naar het moment, dat de nieuwe site online gaat. Ik zal dit feestelijk aankondigen. 1 januari a.s. bestaan we 85 jaar, het zal een bijzonder jaar worden: tot een volgende keer en... laat je niet gek maken in deze maand. Het is net zo druk als andere maanden, met uitzondering van die paar dagen, waar je wellicht wat meer boodschappen voor moet doen!

 

 
Onze Sint komt op tijd
En de "kerstman" (wie dat ook moge zijn) heeft zelfs nog alle tijd.

Bol (.nl) van de presentjes
Grappig te merken, dat steeds meer klanten ons weten te vinden om cadeautjes uit te zoeken voor sinterklaas of kerst.

Het gaat weer dooien
Toegegeven: ook ik was dolblij, dat het ging vriezen. Lekker schaatsen!

Als het toch dooit…
…kunnen de winterknoflook en de winterplantuien er ook nog in.

De volgende Nieuwsbrief
Reikhalzend zie ik uit naar het moment, dat de nieuwe site online gaat.