Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 54

Nu het toch regent...
... kan ik jullie nog wel even plagen met een kort berichtje, toch?


» Tot aanstaande woensdag kan het nog...

We verkopen vooral planten, waar iets eetbaars aan te beleven valt. Je moet je immers ergens in specialiseren, vooral als je alles leuk en mooi vindt zoals wij!

Één keer per jaar kunnen we de verleiding niet weerstaan om een voor ons zeer favoriete plant als aantrekkelijke collectie aan te bieden, ik schreef er al eerder over. Elk jaar echter zijn er klanten die mij half verwijtend, half spijtig vertellen, dat ze de jaarlijkse aanbieding gemist hebben. Vandaar nog deze laatste herinnering, we hebben meer dan genoeg verkocht hoor (je hoort ons niet klagen!) maar de vrachtwagen heeft nog ruimte. De aanbieding sluit op woensdagnacht 14 februari!

Het gaat om deze collectie fraaie winterbloeiers:

Bekijk en bestel de Helleboruscollectie


» Vergeten

Toen ik vorige week schreef over Eetbare Bloemen en de gepassioneerde schrijfster en specialist op dat gebied Anna Koster (zie ook haar boek) vergat ik als toegift 2 toepasselijke, mooie beeldcolumns toe te voegen. Ze zijn gemaakt door Anna en ik zal er af en toe eentje laten zien! Je vind ze nu als toegift in deze Nieuwsflits, als je erop klikt, dan vergroot de afbeelding. Mooie, verhalende afbeeldingen, verwarmt het hart tijdens gure dagen!

 

Kort maar krachtig

Dit bovenstaande wilde ik nog even kwijt, dank voor jullie tijd!

Mijn vrouw Marry is helaas gestrand in Nieuw Zeeland, ze kreeg in Hongkong een bloedblaar, die bleef groeien en ging ontsteken. In NZ moest dat meteen geopereerd worden om bloedvergiftiging te voorkomen. Helaas kan ze met een grote voetwond geen kant op en er is overleg gaande met de verzekering hoe zij kan repatriëren. Verdrietig, domme pech, rot voor haar vriendin, die nu wellicht alleen op pad gaat. De komende dagen gaan we het zien... En dan is ze deze zaterdag 10 februari ook nog jarig. Rare dag hoor, het zal ons nog lang heugen.
Wordt vervolgd...

Fijn weekend van Ton Vreeken, ook namens Thirza en Ruben en alle medewerkers!
Februari 2024


 
facebook