Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 50

Even lekker schaatsen, volgende week weer dikke dooi!


Voor elk wat wils nietwaar?

Voor ons kwam de vorst iets te vroeg...


» De vorst weer uit de grond

Volgende week is (waarschijnlijk vanaf dinsdag) de vorst weer uit de grond. Dat betekent, dat je weer gewoon bollen, struiken en bomen kan planten. Sommige mensen denken, dat de eerste vorst meteen betekent, dat er niets meer kan, maar dat is gelukkig een vergissing.

Jullie hebben enorm bemoedigend gereageerd op onze scherpe bollenaanbieding uit de vorige Nieuwsflits. De scherpe bollen-aanbieding is nog steeds van kracht, zie hierover ook verderop in deze Nieuwsflits. Voor mensen, die een hekel aan kou hebben, vanwege hun gezondheid of ook vanwege de hoge energierekening, heb ik een kleine bemoediging in deze (meteorologisch discutabele) volkswijsheid:

Vroeg in de winter de schaats ondergebonden
De rest van de winter zacht we(d)er gevonden


» Kerstdagen & Oud en Nieuw

Sommigen zien er al vanaf oktober reikhalzend naar uit, anderen hebben een haat-liefde verhouding met deze decemberdagen. Voor ons als bedrijf is december de maand van grote voorbereidingen om in januari optimaal in de startblokken te staan. In week 52 gonst het in onze winkel al vaak van verwachtingsvolle hobbyisten, jullie zijn van harte welkom! Deze maand hoop ik de inkoop van de pootaardappels en zomerbloeiende bollen rond te hebben. De zaden stromen al maanden binnen, we proberen ook voor 2023 weer zo compleet mogelijk te zijn, hoewel er ook al misoogsten en gestopte kwekers langs komen...

Voor de feestdagen wens ik namens ons hele team jullie goed dagen toe: nabijheid waar mogelijk, liefde waar nodig, rust waar gewenst, gezellige momenten en fijne gesprekken! Het effect van een wens is moeilijk te peilen, maar waar je je best doet om een wens waar te maken, zet je in elk geval de juiste stappen!


» Bloembollen... ze zijn er nog!

Zoals ik al uitlegde: je kan vanaf volgende week weer gewoon bloembollen planten, we kunnen nog veel mooie pakketten maken, er is veel verkocht, maar elk jaar houden we ook wat over...

Die aantrekkelijke aanbieding varieert van 50% tot 60% korting, zo komen wij net uit de kosten en heb jij een kleurrijk voorjaar in je tuin, balkon of terras. Deze einde-jaarsaanbieding vind je hier:

Bekijk of bestel ons opruimingspakket


Heb je vooral interesse in onze prachtige Amaryllissen? Je hebt de hele winter in de kamer lol en plezier van deze bollen. Hier zie je ons sortiment en hier kan je onze aantrekkelijke aanbieding bestellen:

Bekijk of bestel onze aanbieding Amaryllis


» Aanbod en Aanbiedingen

We zijn trots op ons enorme aanbod en elke maand komen er weer nieuwe soorten bij. Het afgelopen jaar waren dat ongeveer 330 soorten. We hebben een aparte link op de website om deze noviteiten te verkennen. Je vindt deze hier:

Bekijk al onze noviteiten

Binnen deze link kan je per maand fine-tunen, we ontdekken bijna elke dag wel iets bijzonders...

Naast aanbod zijn er ook het hele jaar door aanbiedingen (voordeeltjes) te beleven. Om jullie ergens warm voor te maken of om een product een extra duwtje te geven. Je vindt de huidig actieve aanbiedingen hier:

Bekijk onze huidige aanbiedingen


Korte Uitzwaai

De uitvoering van Lady in the Dark was bijzonder indrukwekkend! Mijn nicht Maartje Rammeloo glansde in haar hoofdrol: 100% genieten!

Dit weekend zijn we te gast bij een lieve nicht en neef en hun 2 kinderen.
Lekker genieten in een huisje van Natuurmonumenten te Ede. Kletsen, spelletjes, wandelen... we hebben er zin in!

Met de Kerst en Oud & Nieuw hebben we vrienden en familie over de vloer, maar ook wat rustige momenten. Lekker de krant lezen, muziek aan of een boekje verslinden. Momenteel heb ik veel plezier met het boekje Socrates op Sneakers van Elke Wiss over de kunst van het vragen stellen. Heel herkenbaar en leerzaam...

Tot in 2023, mijn wensen voor jullie staan al aan het begin van deze Nieuwsflits...

Ton Vreeken, half december 2022

 
facebook