Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 48

Met de bezem door de voorraad

We kunnen nog één keer dit seizoen een paar mooie aanbiedingen doen. Daarna gaan we de boel lekker schoonvegen voor seizoen 2022-2023!

Tellen, tellen, tellen...
Het is 30 juni bij ons BALANSTIJD, ons seizoen loopt van 1 juli t.m. 30 juni, dat noem je in administratieve termen een “gebroken boekjaar”. Terwijl ik heerlijk geniet van mijn (verdiende) vakantie, is een deel van mijn team volgende week de hele week aan het tellen! Voorraadopname is verplicht, maar ook heel nuttig... Dit weekend wil ik jullie graag verleiden om nog een laatste greep uit onze (gekoelde) voorraad te doen, hoe leger hoe beter!


» Meevallertje

De aanbieding Tomaten- en Peperplanten van de vorige Nieuwsflits heb ik iets te vroeg uitgezet. De reden is, dat onze kweker ruim 200 meer planten kwam brengen dan gepland. Hierdoor hebben we de aanbieding weer aan kunnen zetten.

Nog even op een rijtje:
Eén van onze klanten kweekt vele honderden tomatenplanten in 40 verschillende variëteiten en enkele peperrassen. Na de markten- en beurzenperiode helpen wij graag om de laatste honderden planten aan een baasje te helpen. Mijn ervaring is, dat deze aanbieding erg snel is uitverkocht, excuus dus als je te laat bent.... In een deel van de pakketten stoppen we ook 1 of meer peperplantjes.

Bestel één van deze pakketten hier


» Een echt Bezemwagen Megapakket

Het wordt gelukkig op veel plekken van ons bedrijf wat leger. De koelcel krijgt open plekken en de bollenvoorraad slinkt. Heb je bijvoorbeeld nog wat vrije ruimte in je tuin en wil je voor een leuk bedrag “van alles wat” aanplanten, dan heb ik een aantrekkelijk voorstel. In overleg met mijn teams mag ik de volgende producten in dit pakket stoppen:


Chocolade-Cosmea

Het lijken net dahliaknolletjes, maar de plant, die hieruit groeit is uniek en moet je echt gezien hebben! De bloemen van deze (meerjarige) Cosmea zijn kastanjebruin tot donkerrood, dat is op zich al fantastisch, maar kom je dichtbij de bloem, dan ruik je de unieke chocoladegeur!!! Meer informatie, of om deze beauty apart te bestellen:

Cosmea los bestellen


Lelietjes-der-Dalen

Dat heerlijk geurende klokjesbloemetje groeit en bloeit op arme schaduwplekjes. We leveren de witte en/of de roze variëteit.

Convallaria los bestellen


Eetbare Paddenstoelen

We verkopen leuke kant-en-klare sets om je eigen champignon of oesterzwam te kweken. Zolang de voorraad strekt doen we zo’n leuke set in dit Megapakket.

Eetbare paddenstoelen los bestellen


Rest Bloembollen

We hebben nog veel soorten bloembollen, die deze nazomer en herfst zullen bloeien. Geen grote aantallen meer, maar we zullen enkele soorten toevoegen aan dit “megapakket”. Je kan deze bollen ook apart als opruimings-aanbieding kopen. We maken voor het Megapakket een keus uit ons mooie sortiment.

Aanbieding los bestellen


Pootaardappels

In de vorige Nieuwsflits bood ik mooie pakketten aan voor een laatste aanplantactie van in de herfst oogstbare aardappels. Jullie reageerden enthousiast en we zijn goed door de voorraad heengekomen, we hebben echter nog wat liggen en willen deze graag kwijt door een van deze aanbiedingen:

Einde seizoen los bestellen Herfstoogst los bestellen

Maar ook in dit Megapakket stoppen we wat kilootjes van onze mooie pootpiepers.


Een mooi moment wellicht om je VreekenClub saldo te verzilveren of om je vakantiegeld een beetje mee aan te spreken...? Het pakket bevat minstens 4 van bovenstaande Dit mooie en afwisselende Bezemwagen Megapakket bestel je hier:

Bezemwagen Megapakket bestellen


Een laatste privébabbel

Mijn vrouw Marry en ik hebben nu vakantie. Voor het eerst in bijna 3 jaar kunnen we weer... Het zal gek zijn om onze kleindochters een tijdje niet te zien, enfin de smartphone zal ons wel op de hoogte houden. Wij stammen nog uit de tijd: “geen bericht = goed bericht”, maar daar houden we ons echt niet meer aan.

Onze medewerkers zullen 4 weken de zaak prima runnen, daar heb ik alle vertrouwen in, ze sturen alleen in noodgevallen een berichtje, dat zal hopelijk weinig nodig zijn. Ik rekende eens uit hoeveel “overuren” ten opzichte van een fulltime werknemer ik heb opgebouwd, dat zal zo rond de 100.000 uren zijn, ik zal eens vragen of ik die uitbetaald mag krijgen... Vroeger (toen ik nog jonger was) testte ik wel eens uit hoe lang ik achter elkaar (zonder slaap) kon werken: na 36 uur vond ik het welletjes, achteraf tamelijk ongezond! Kortom: het is goed om deze werkmachine eens stop te zetten.

Graag kom ik in augustus weer bij jullie terug!

Ton Vreeken, eind juni 2022

 
facebook