Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 46

Groeizaam!

Heeft het bij jullie ook zo lekker geregend? Hier “spuit” alles nu de grond uit! Erg nodig voor de gewassen, ook fijn voor het onkruid en de slakken, maar dat is een ander verhaal...

 

Bezemwagen

Eind mei of begin juni willen we jullie altijd uitdagen om ons te helpen de voorraadschuur wat leger te maken, zodat letterlijk de bezem er doorheen kan. Deze Nieuwsflits bevat dus vooral zeer scherpe aanbiedingen, ik ben benieuwd.


» Pootaardappels

Zoals ik al in mijn laatste Nieuwsbrief uitlegde: je kan erg lang doorgaan met het planten van aardappels, het is zelfs een leuke uitdaging om te proberen met Kerst jonge aardappeltjes uit de grond te delven. We hoeven dus niet helemaal uitverkocht te geraken, maar er zijn wel enkele honderden kilootjes beschikbaar voor een leuke actie.

Je kan hier deze aanbieding bestellen


» Bloembollen

Tot het laatst toe hebben we de voorraad aangevuld om zoveel mogelijk keus te hebben voor jullie. Daar profiteren nog dagelijks blije klanten van: “gelukkig jullie hebben nog keus...” Nu het seizoen tot zijn einde komt (we zijn al volop tulpenbollen aan het bestellen!) wordt het tijd om een grote opruimactie te houden. De kwaliteit van de bollen houden we zo goed mogelijk in de gaten, er kan een klein percentage uitval zijn, maar daar is de korting van 50- 60% dan ook naar.

Je kan de aanbieding hier bestellen


» Aspergeplanten

Vaak houden we rond deze tijd ook een opruiming van de laatste aspergeklauwen, dit jaar lijken we er aardig doorheen te komen, een aanbieding is dus niet nodig, er zijn nog enkele tientallen in de koelcel beschikbaar. We hebben uiteraard ook nog Wilde Asperges (opgepot) op voorraad.

Je vindt de beschikbare soorten hier

Wees er snel bij, als je ze nog wilt planten, op is op!


» Look enzo...

Jullie bestelden al en masse onze aardige aanbieding “Look Enzo”, het schiet dus al goed op met de voorraad. Ik heb de aanbieding nu nog wat scherper gemaakt (meer korting) voor de laatste stapels in ons magazijn. Sla je slag! Hier volgt nog even de tekst van de laatste Nieuwsbrief:

Onze loken staan te springen om de grond in te kunnen, we hebben onlangs nog één van onze kwekers blij gemaakt door een flinke aankoop te doen: hij blij, wij blij... jullie blij? Dit geldt ook voor het steeds populairder wordende geslacht Oxalis. De in knolvorm aangeboden limoenklavertjes hebben een fantastische smaak met het frisse zuurtje van de limoen of citroen. Klaverzuring vormt zelfs heerlijke oogstbare knolletjes. Zowel de fraaie blaadjes als de vrolijke bloemetjes zijn eetbaar.

We stellen een (wisselend) pakket samen, waar in elk geval Olifantenknoflook in zit, verder stoppen we er in: plantuitjes, sjalotten, soorten limoenklaver, Altajse Uitjes, Crosne (Japanse Andoorn) en Oca (Klaverzuring)

Het pakket noemen we “Look enzo...” en heeft een waarde van € 40,00 of € 75,00. We bieden uiteraard een leuke korting, zodat de prijs voor jou € 25,00 of € 39,50 wordt.

Bekijk en bestel het pakket “Look enzo...”


Nog een beetje privé

Zo kort als dit bericht is, zo kort zal ook mijn laatste praatje worden, het moet tenslotte een NieuwsFLITS blijven nietwaar?

Ik ben zelf nog een maandje aan het buffelen om de zaak keurig achter te laten (voor mijn vakantie) en om alvast te bestellen, wat er al gereserveerd moet worden, zoals de bollen en knollen, die in het najaar de grond in moeten. Uiteraard ben ik ook volop zaden aan het bijkopen, want er zijn flinke gaten ontstaan. Ons productieteam draait op volle toeren, hoewel de spil van dat team momenteel is uitgeschakeld door een heftige oorontsteking, die zelfs gedeeltelijke doofheid tot gevolg zal hebben, erg pittig voor haar!

Op het persoonlijke vlak gaat het goed met ons, we genieten van elkaars aanwezigheid en zoeken ook af en toe rust voor een goed boek of lekkere muziek. Het aankomend seizoen hopen we ook weer wat meer naar mooie voorstellingen van het theater te kunnen, hopelijk gooit Corona geen roet in het eten!

Ik wens iedereen een goede zomer toe en tot een volgend bericht!


 
facebook