Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 45

We worden weer verwend...

... met enorm veel bestellingen en jullie komen gelukkig ook lekker winkelen op de Voorstraat. Mag ik nog even een paar meldingen doen? Ik begin met een extra scherpe aanbieding.


» Bezemwagen Bollen en Knollen

De bollen (voorjaarsbloeiend) zijn flink uitgedund, maar nog niet helemaal op! Er is nog ruimte voor een laatste, extra scherpe aanbieding.

Met dit grote pakket vegen we (hopelijk) als een bezemwagen onze koelcellen schoon. We stoppen voor een waarde van € 100,00 aan Bloembollen en Knollen in het pakket, veel van deze zullen nog een mooi resultaat geven!

Een unieke kans om op het nippertje een klein Keukenhof te creëren... Je mag ook meerdere pakketten bestellen, we maken deze klaar tot alles op is. Je betaalt voor dit bezemwagenpakket slechts € 39,50

Bestel het bezemwagenpakket

(Beslis snel, want het kan zijn, dat er meer besteld wordt dan de voorraad toelaat...)


» Bollen van het nieuwe seizoen

Inmiddels druppelen de Zomerbloeiende Bollen en Knollen binnen, uiteraard komt er een enorm sortiment Dahlia’s, de absolute topper momenteel in de zomertuin!

Voor een schaduwplek hebben we nu een mooie collectie Aronskelkachtigen kunnen opbouwen. De kwaliteit is beter dan ooit, de meeste zijn in Nederland geteeld.

Alles wat nu “open” staat om te bestellen gaat ook echt binnenkomen, ik nodig je dus uit om je flink uit te leven...

Klik hier voor de honderden juweeltjes


» Boeken, boeken, boeken!

We zoeken voor onze klanten de beste plantenboeken uit, degelijke auteurs, goed leesbaar, juiste informatie. Je vindt alle titels hier

Af en toe helpen we financieel mee met de totstandkoming van een boek. Een andere keer mag ik met de auteur meelezen om over de teelt van Groenten de puntjes op de i te zetten.

Een van deze laatste auteurs is Mari Maris, vermaard om haar kookkunst uit eigen teelt, ze heeft een fantastische woonplek in Frankrijk gevonden, waar dit alles plaatsvindt.


Aan haar laatste boek “Groenten” heb ik met veel plezier meegewerkt door te speuren naar onduidelijkheden of foutjes. Lekker met de rode pen door de tekst gaan... het viel reuze mee hoor, de pagina’s werden niet al te rood, Mari heeft erg veel eigen ervaring opgedaan in de loop van de jaren...

Het boek Groenten komt binnenkort uit, je kan deze al bestellen.

Bekijk of bestel het boek Groenten


Nog een beetje privé

We zijn enorm opgelucht en dankbaar dat onze dochter aan het bijkomen is van (inmiddels) drie zware buikoperaties. Ze heeft zich moedig door alle tegenslagen heen gevochten en nu lijkt alles in kleine, maar duidelijke stappen goed te komen.

Deze week is erg onverwachts een van mijn zussen overleden op 77-jarige leeftijd. Dinsdag gaan we haar begraven. Ik ben de jongste uit een gezin van 11 kinderen en mijn zus Jacqueline was de vijfde. Er is veel om samen te herinneren en te delen, we zijn als broers en zussen hier de afgelopen dagen intensief mee bezig geweest. Op dergelijke momenten is WhatsApp een zegen, je hebt meteen contact met elkaar en helpt elkaar met berichtjes.

Wees niet bezorgd om mij, ik beleef alles zo intensief mogelijk en deel veel met Marry (mijn vrouw), mijn kinderen en vrienden. Voelen, beleven, praten, niet benauwd zijn om te huilen. Toen ik het nieuws van mijn overleden zus hoorde was ik net met een (voor mij zeer bekende) klant bezig en nadien heb ik op zijn schouder een potje kunnen janken...

Zo kan vrolijk en droevig nieuws zich verstrengelen in een mens, dat noemen ze LEVEN!

Tot een volgend bericht!
Groeten van Ton Vreeken, 28 januari 2021


 
facebook