Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 39

Vergeten!

Bij de Nieuwsbrief van vorige week vergat ik wat aanbiedingen toe te voegen, het was waarschijnlijk te laat in de nacht... Daar komen ze dan:

 

» Helleboruscollectie

Het verwondert me elk jaar weer dat mijn Helleborusplanten zo ijverig bloeien in de winter. Eigenlijk is bewondering een beter woord... Elk jaar rond deze tijd biedt mijn kweker mooie planten aan van de Kerstroos, Nieskruid en aanverwanten. Normaal (in tuincentra) kost zo'n verzameling bijzondere planten tussen de € 40,00 en € 50,00 wij mogen ze aanbieden voor € 35,00 Het pakket bestaat uit 10 planten in 10 verschillende soorten. We verzamelen eerst de orders en laten vervolgens in één keer de planten van mijn kweker komen, eerst bestellen dus en niet onaangekondigd in de winkel komen... Is je interesse gewekt?

Bekijk en bestel onze Helleboruscollectie

Het is ook een origineel cadeau-dee!


» Rabarber wortelstokken

Dit is de laatste maand, dat we rabarberplanten “los”, dus als grote wortelstokken verkopen. We hebben goede rassen, waar je jarenlang een fijne oogst van kan snijden! Terwijl ik dit schrijf krijg ik al weer zin in de eerste verse rabarberstengels...

Bekijk en bestel ons Rabarberpakket


» Aardperen

Die veelzijdige, gemakkelijk te telen knollen kunnen de hele winter geplant worden. Ze passen perfect in de Permacultuur en zijn tijdens de groei ook een mooie plek waar vogels zich schuil houden. Veel rassen bloeien als toegift met heldergele bloemen, waaraan je kan zien dat ze familielid van de zonnebloem zijn. Niet vergeten te kopen, want op=op! We hebben mooie rassen verzameld, die biologisch geteeld zijn.

Bekijk en bestel onze Aardperen


» Bollen en Knollen voor de hele zomer bloei!

Deze week kregen we laatste bevestigingen binnen, dus de collectie is helemaal up-to-date! Veel klanten hebben overigens al besteld, maar nu weet ik dus echt welke soorten wel of niet leverbaar zijn. Er zal dit jaar wel weer een run op de Dahlia’s zijn, we slaan een enorme voorraad in... Ik heb weer veel nieuwe soorten kunnen toevoegen, dus je kan weer een uurtje (of meer?) snuffelen in ons sortiment van 570 soorten!

Bekijk en bestel onze Zomerbloeiende Bollen en Knollen


Klein privépraatje

We waren enorm opgelucht te horen, dat bij onze vriendin geen uitzaaiingen zijn geconstateerd. Wat kan je wereld op zijn kop staan bij het horen van slecht nieuws!
Mijn vrouw is druk met het opstarten van haar nieuwe praktijk, ze heeft er een mooi verhaal over geschreven op haar Facebooksite
Dit weekend vieren we een klein feestje omdat ze 59 jaar wordt...!

Ton Vreeken, 8 februari 2019


 
facebook