Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

812119 PLAAGDIERENBOEK (VAN VERTRAPPEN NAAR VERTROETELEN)

(door Lotte Stekelenburg en Suze Peters)

  images vergroot afbeeldingen
 
Steeds meer mensen voelen de noodzaak om niet meer naar gif te grijpen om belagers in de tuin te lijf te gaan. Maar als je geen chemische poeder of verdelgende spray meer wilt gebruiken; wat dan wel? Hoe tuinier je zonder gif? Dat staat in het Plaagdierboek: het onmisbare vervolg op het succesvolle Onkruidboek waarvan al meer dan 10.000 exemplaren zijn verkocht.

Het Plaagdierboek is wederom een fijne, praktische gids met dit keer de 'lastige tuinbeestjes' in de hoofdrol. Denk aan bladluizen, mieren, slakken, wespen, rupsen, mollen en ratten. Waarom zijn ze er en wat zeggen ze over je tuin? Zijn het eigenlijk wel plaagdieren? Door de dieren te leren kennen, komt er meer begrip en tolerantie. En als je ze toch wilt inperken, hoe doe je dat dan zonder gif?

Een lekker leesboek doorspekt met interviews, waarin allerlei mensen aan het woord komen die dagelijks met plaagbeesten te maken hebben. Onder andere de biologische kweker, de halsbandparkiet onderzoeker, de slakkenman, de fobieënpsycholoog, de kunstenaar, de moestuinier en de wetenschapper. De verhelderende foto's zorgen voor herkenning en bevestiging.

Wedden dat je met andere ogen naar je tuin gaat kijken? En wie weet ga je de dieren waarderen en mogen ze onderdeel van je tuin zijn. Het tuinieren wordt er gemakkelijker van en je houdt meer tijd over om te genieten van je tuin. Maak die omslag en draag zelf bij aan het herstel van het ecologisch evenwicht in Nederland, want alle bee(s)tjes helpen!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Boeken
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking

812119.1  192 pagina's    22,95 
bestel

7644 van 9157