Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 34

Trui en vingerhandschoenen...

Met wat extra laagjes houd ik het prima uit achter mijn toetsenbord, in deze periode groeit ons sortiment met tientallen per week!

 

» Genieten van ontdekkingen

Nu het bloembollenseizoen aan het temperen is, kom ik eindelijk toe aan het toevoegen van kisten vol met nieuwe soorten zaden. Het komende seizoen hopen we weer je hooft op hol te brengen met onze nieuwe ontdekkingen. Zo blijven we pionier en trendsetter en zo houd ik er zelf ook een beetje lol in. Mijn team volgt me berustend, mijn kweker-klanten hopen op de grote klapper voor 2018 en vele topkoks kijken met argusogen over mijn schouder mee! Momenteel financieren we zelfs een globetrotter, die overal in de wereld voor ons op zoek is naar zeldzame, eetbare gewassen. Stond ik maar in zijn schoenen... Enkele zeer bijzondere Noviteiten zullen alleen voor Vreeken-Club-leden beschikbaar komen. Kan ik je verleiden om lid te worden? Kijk hier naar de voordelen

Je volgt overigens ons uitdijende sortiment door op onze home-pagina op “Nieuw in sortiment” te klikken. Vervolgens kan je per maand bijhouden welke nieuwe items ik heb toegevoegd door het 2e filtervenster te openen.

Ook in “groenboeken” is uiteraard vaak iets nieuws te beleven. Wij hebben een uitgelezen collectie (toepasselijk bijvoeglijk naamwoord!), leerzaam voor jezelf en leuk als cadeau! Klik hier voor ons complete aanbod van ruim 60 titels. Splinternieuw is het boek van Mari Maris (auteur van de bestseller De Groentebijbel) dat de leuke titel draagt “Mari plukt de dag”. Het dikke boek van 847 pagina’s telt liefst 607 recepten en ook veel teelttips voor het kweken van groenten en kruiden. Het boek is zo fraai uitgevoerd en prachtig gebonden, dat de prijs van € 45,00 al geen enkele rol meer speelt!

Bekijk en bestel het boek “Mari plukt de dag”


» Een paar lopende aanbiedingen

Mag ik je herinneren aan de volgende top-aanbiedingen, waar we nog voorraad van hebben?


Tuinopruiming

De tuinopruiming komt goed op gang. Misschien kan ik nog enkele tientallen klanten over de streep helpen, dan zijn we “los”

Bekijk en bestel de tuinopruiming


Rabarberplanten

Rabarberplanten zijn in deze periode als wortelknol te koop. Flinke jongens, mooie prijzen, plant ze in de herfst voor een goede start in het voorjaar!

Bekijk en bestel de Rabarbercollectie


Aardbeienpakket

Dit Aardbeienpakket blaast de zomer uit, maar geeft ook weer hoop en visie voor het nieuwe groei- en vruchtseizoen! We ruimen onze laatste planten op tegen een bodemprijs, elk pakket bestaat uit 20 planten van minimaal 3 verschillende (top)rassen. Normaal € 30,00 nu voor € 15,00 (link naar 880103)

Bekijk en bestel het Aardbeienpakket


» Een komen en gaan

De bodem wordt zichtbaar in de voorraad van:


Knoflook

Ze kunnen eigenlijk de hele (kwakkel)winter geplant worden, maar de voorraad slinkt met de dag, wacht dus niet te lang als je ze nog niet hebt!

Bekijk en bestel de nog beschikbare soorten Knoflook

Klik hier voor een uitgebreide teeltaanwijzing


Oerprei

Het is ons goed bevallen: direct na aankomst hebben we de meeste teentjes meteen opgepot. Ze zijn nu gezond bij ons aan het groeien en de laatste planten zoeken nog een nieuw baasje

Bekijk en bestel de Oerprei


Utrechtse Uitjes

Wil je jaar-in-jaar-uit verse sjalot-achtige uitjes uit de tuin oogsten? Er is geen sterkere, meerjarige uiensoort dan de Utrechtse Uitjes. Bijna op, maar je kan je slag nog slaan.

Bekijk en bestel de Utrechtse Uitjes


» Net weer binnengekomen:


Incapijlwortel

We verkopen ze in honderden naar Frankrijk, maar ook Nederland leert steeds meer deze fraaie, eetbare knol kennen. Benieuwd?

Bekijk en bestel de Incapijlwortel


Giboshi

Hosta is een fraai plantengeslacht in de siertuin. Maar wist je dat de jonge scheuten van de Hosta eetbaar zijn? Wij zochten de lekkerste variëteit op en bieden deze hier aan:

Bekijk en bestel de Giboshi


Roddels van huize Vreeken

In het weekend houd ik de avonden vrij, dat vertel ik wel vaker. Een ideale gelegenheid om met Marry (mijn vrouw) uit te gaan. Ik verheug me op vanavond: toneelstuk De Huisbewaarder (door Harold Pinter). René van ‘t Hof heeft de hoofdrol en Paul Knieriem de regisseur. Dat kan niet mislukken! Zaterdagavond gaan we uit eten met een dierbare neef en nicht, lekker bijpraten onder het genot van Japanse hapjes. Zondag gaat Marry op bruidsjurken-jacht met mijn dochter. Ze hoopt ergens in 2018 te trouwen, de datum is diep geheim... En volgende week ben ik onbestorven weduwnaar, Marry gaat een weekje op bezoek bij onze pleegdochter en haar gezin in Londen, ja... we hebben overal onze adresjes! Ik kom die tijd wel door hoor, lekker veel werken.

Tot de volgende keer!
Ton Vreeken, 10 november 2017


 
facebook