Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 33

Even een lichtpuntje tussen de buien door!

Nu de herfst zich lijkt aan te kondigen gaat jullie tuin in standje “afrijpen”. Spinnen bouwen hun web van takken naar stengels en hopen op een late vlucht mugjes. Tijd voor een eerste aankondiging van onze Grote Tuinopruiming!

 

» Vanaf half september starten we!

Alle winterharde en subtropische planten, die we dan nog hebben gaan in de opruiming. De tropische planten (vooral specerijen) en ons fruit houden we jaarrond op voorraad en doen niet mee. Misschien smokkelen we er wel eentje tussen om de pakketten nog afwisselender te maken. De keus zal zijn: kruiden, smaakmakers, opgepotte bijzondere knolgewassen, zoete aardappelplanten en specerijen. We maken voor elke bestelling een mooi verrassingspakket!

1 Pakket heeft een verkoopwaarde van € 50,00 en we bieden deze aan voor € 29,00.
3 Pakketten leveren we PORTOVRIJ en hebben een verkoopwaarde van € 150,00. We bieden deze aan voor € 89,00.

Bekijk en bestel de Tuinopruiming pakketten

 

» Laatste kans Herfstbloeiende bollen

Op een mooie herfstdag (die we ook dit jaar zeker zullen krijgen) wandel je door je tuin... wat een verrassing is het dan om Herfsttijloos rijk je zien bloeien! Je jaarlijkse oogst Saffraan uit eigen tuin organiseer je door de bollen nu te planten. Kortom: loop nog eens ons sortiment door en bestel ze snel. Doordat we deze bollen in de koeling bewaren is de bloei wat uitgesteld.

Bekijk en bestel de Herfstbloeiende bollen

 

» Kort maar kordaat

Een Nieuwsflits hoort kort te zijn. Je bent er dus al doorheen... Volgende week schrijf ik een langere Nieuwsbrief met aanbiedingen en interessante informatie. Een fijn weekend gewenst! Ik zal zondag verder gaan met het ordenen en opruimen van mijn opgespaarde archieven, een gezellig eettafel-klusje. Zondagavond heeft ons gezin een afscheidsetentje van een van mijn dochters, die naar Zwitserland emigreert. Ach... het is maar 8 uur rijden hier vandaan en ze gaat op een prachtig plekje wonen aan het Vierwoudstedenmeer!

Tot volgende week!
Ton Vreeken, 8 september 2017


 
facebook