295468-vleestomaat-olga-biggest
meer info
 
295468-vleestomaat-olga-biggest

Vleestomaat 'Olga's Biggest'

Lycopersicon lycopersicum
(Engels: Tomato, Beefsteaks Type)
De naam verraadt het al: enorm grote vruchten, als je flink je best doet (vruchtdunnen) kan er wel een vrucht van 1500 gram oogstbaar zijn! Dit ras komt uit Siberië (Barnaoel) en heeft een fantastische smaak, zoals een vleestomaat smaken moet. De planten klimmen tot ongeveer 2 meter hoogte.

Teel je vaak op dezelfde plaats je tomaten, bijvoorbeeld in een kas(je)? Dan kunnen zich ziekten in de bodem ontwikkelen, waar onderstammen tegen resistent zijn en waarbij dus enten is aan te bevelen:
voor het enten van tomaten gebruik je dit ras: 291110 Tomaat ‘Landon’. Als hulpmiddel bevelen we je deze entclips aan: 847520 Entclip 1,5 mm.
De grootste tomaten in ons sortiment heten vleestomaten. De naam dankt deze tomaat aan de grotere hoeveelheid vruchtvlees (i.p.v. sap). Bij de meeste variëteiten van deze groep gaat dat op, enkele uitzonderingen zoals de zgn. vultomaten.

Leveringsmaanden: het gehele jaar

295468  15 zaden   €  1,95   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is. 
643520-erythrina-zeyheri
meer info
 
643520-erythrina-zeyheri

Erythrina zeyheri

PLOEGBREKER
(Engels: Harrow-Breaker, Plough-Breaker)
Een zeer aantrekkelijke plant uit Zuid-Afrika en Lesotho en telg van het geslacht Koraalbomen. De plant wordt in de natuur niet hoger dan 60 cm, een ideale pot- en tuinplant dus! Doordat Ploegbreker een zeer sterke, soms enorme, ondergrondse wortelstok bevat, gaat er in Afrika wel eens een ploeg op kapot, vandaar... De onderzijde van het grote, driedelige blad is langs de nerven gestekeld. De grootste beloning vormen de stengels vol hangende, oranjerode bloemen! Geef de plant een vochtige, goed drainerende plaats, onze winters doorstaat de plant zeer goed. Jaarlijks sterft de plant af om in het voorjaar weer bruisend te ontwaken. De plant heeft verdovende en helende werkingen!

Leveringsmaanden: het gehele jaar

643520  4 zaden   €  4,95   
MOMENTEEL (NOG) NIET LEVERBAAR!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is. 
295468-vleestomaat-olga-biggest
643520-erythrina-zeyheri

Artikelnr Naam Prijs
295468 VLEESTOMAAT 'Olga's Biggest', 15 zaden
niet leverbaar
643520 ERYTHRINA zeyheri, 4 zaden
niet leverbaar

 filter op
per pagina
  
Op 295468 643520 zijn 2 artikelen gevonden.

ECO-producten
Een product mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. Skal houdt in opdracht van de overheid toezicht op de naleving van deze regels. Ze doet dat door middel van inspectie, certificatie en sancties bij overtredingen. Zie voor meer informatie www.skal.nl

OKÉ-zaden
Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.