Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 29

Japans genieten...

Op dit moment zijn mijn vrouw Marry en ik in Japan. Ik hoop enorm te genieten en veel inspiratie op te doen.


» Hokkaido

Inmiddels zal ik vast al één of meer berichten op Facebook hebben geplaatst. We beginnen in Hokkaido, waar de beroemde pompoenen vandaan komen. Dit noordelijke eiland (zo groot als Oostenrijk) is wonderschoon!

 

» Knoflookseizoen

Inmiddels is de knoflook binnen, ik hoop (en vertrouw) dat mijn team ze inmiddels heeft verpakt, je kan ze dus lekker uitzoeken in de winkel of op de site bestellen.

Beschikbare sortiment Knoflook 

Kijk dan meteen eens naar al die andere familieleden van onze uienfamilie. De Daslook is nu (als het goed is) net binnen. Oerprei en de lekkerste sjalotten ter wereld: Griselle en Grisor zijn nu ook in huis. Ik noemde in de vorige Nieuwsflits ook al: Utrechtse Uitjes, Biologische Herfstuitjes en nog vele andere, klik maar eens hier.

 

» Tuinopruiming een tandje erbij!

De tweede fase van onze opruimingsactie mag nu ingaan: extra scherpe prijzen voor de laatste planten uit ons prachtige assortiment! De keus is nog voldoende om van elk pakket een bron van verrassingen te maken, nu dus alle planten VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS!

Tuinopruiming Kruidachtige Smaakmakers

 

» Rabarber, knotsen van planten!

Vandaag komen van verschillende kwekers onze herfstzending rabarber binnen.

Deze flinke en kerngezonde wortelknollen zullen in het voorjaar al uitgroeien tot grote planten waar je al (bescheiden) van kan oogsten. De 9 beschikbare rassen vind je hier

Interessant geprijsde Rabarbercollectie

 

» Nog een opruimertje

Omdat ik deze Nieuwsflits al op de dag van mijn vertrek heb gemaakt (22/9) moet ik een klein gokje wagen. Ik verwacht dat we nog een klein restje knollen van herfstbloeiers zullen hebben, waaronder Herfsttijloos en Saffraankrokussen. Een leuke opruimingsaanbieding is dus op zijn plaats

Aanbieding Herfstbloeiende Bollen

 

» Bij terugkomst...

Uiteraard geniet ik momenteel van deze bijzondere reis. De bekroning zal de laatste dag plaatsvinden: we zijn dan getuige van het trouwfeest van de oudste zoon van goede vrienden van ons. Zo’n vakantie is ook een periode van mijmeren en plannen maken, zowel persoonlijk als zakelijk. In een jaar gebeurt er veel in een mensenleven, zo ook bij ons: jubileumfeesten, maar ook bezorgdheid voor een vriend die ernstig ziek is, veel plezier en gelukkige momenten maar ook ontroering voor en met mensen die het zwaar hebben.
Zakelijk zie ik er naar uit om in november tientallen interessante noviteiten toe te voegen aan het assortiment. Uit die grote verzameling zal ik een aantal krenten kiezen, die alleen voor leden van de VreekenClub beschikbaar komen.
Je bent toch al lid? Lees hier meer erover.

Momenteel is heerlijk de druk van de ketel, wordt vervolgd!
Ton Vreeken, eind september 2016

 

 
facebook