Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 26

Overdaad schaadt...

Elk jaar voel ik me wat vrijpostig als ik jullie aan het eind van het jaar overvoer met digitale post. Dit is dan ook echt de laatste!


» Eten uit de vensterbank, de hele winter door!

De aanbieding van vorige week komt al flink op stoom. Heb je er zin in en nog niet besteld? Wacht dan niet te lang, want op 22 december gaat er voor het laatst dit jaar post weg. Een kleine wijziging t.o.v. de laatste Nieuwsbrief: de Kransworsies waren niet mooi genoeg voor de verkoop, daarvoor in de plaats leveren we Surinaamse Postelein of Djeroek Poeroet. Kijk voor de verdere beschrijving van dit pakket in de vorige Nieuwsbrief.

Klik hier om te bestellen

 

» Bloembollen mogen je tuin inrollen.

Flauw rijmpje, maar je snapt me: we zijn volop onze bloembollen aan het opruimen. We hebben nog een beetje voorraad, je hebt vast nog wel een plekje over in potten of in een hoekje tuin... Wist je dat er minimaal 100 bollen op 1 vierkante meter passen? Onze aantrekkelijke “halve-prijs-aanbieding” vind je hier

XXL-tuinen kunnen extra veel bollen kwijt. Ben je zo’n grootgrondbezitter? Of wil je je buurt eens extra kleurig maken in het voorjaar? Ik verwen je met een XXL-korting: Je koopt voor € 200,00 bollen en we berekenen slechts € 79,00

Klik hier om te bestellen

 

» Extra zakcentje verdienen door iets origineels te verkopen!

We leggen momenteel de laatste hand aan de simpele maar fraaie display van karton waar 25 soorten zaden inpassen. Het eerste sortiment heb ik al samengesteld en bestaat uit allemaal bijzondere en (bij ons) zeer goed verkopende soorten. Een complete display bestaat uit 250 zakjes (van elk soort 10 zakjes). De code voor deze eerste serie is “D1" en heeft een verkoopwaarde van € 538,50. Klik hier voor de samenstelling.

De aanschaf is € 323,10 (+ € 25,00 voor de display en porto). Als je leeg verkocht bent verdien je dus € 215,40 !! Je kan het hele jaar door de zaden aanvullen, dus de opbrengst kan nog flink verder oplopen...

Heb je interesse? De displays komen in januari op de site, maar je kan ze d.m.v. een e-mailtje al bestellen.

We stellen wel enkele eisen aan onze wederverkopers: je bent er zelf verantwoordelijk voor dat de zaden op een koele plek staan, binnen, niet in de zon. Zorg er voor dat de zakjes stofvrij blijven en er netjes uitzien, het oog wil ook wat en... let ook op de garantiedatum! Wordt vervolgd.


» Afsluiter

Bij de Kerstdagen en de Jaarwisseling horen wensen en gedachten... Uiteraard wens ik je een goede Kerst, met in gedachten de dank (en verantwoording), dat we hier vrije burgers zijn. Het is goed, dat we als mens in een ritme leven van dagen, weken, maanden en jaren. Zo kunnen we moeilijke periodes afsluiten, en vol verwachting een nieuwe tijd opstarten. Ik wens je veel sterkte als dit voor jou van toepassing is! Anderen sluiten een feestelijk jaar af: dat geeft veel extra plezier. Nu vol energie er tegenaan voor 2016. Tot volgend jaar!

Een vreemd idee: jullie lezen deze Flits terwijl ik al Buenos Aires zit. De bedoeling is om een U-vormige trip te maken via Patagonië over de Andes naar Santiago. Als ik op planten- of bloemengebied iets te melden heb, dan zet ik het wel op mijn Facebookpagina.

Ton Vreeken, december 2015


 
facebook