Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 11

Eerste Aankondiging!

Even een kort bericht, dat we de populaire zomeraanbieding Peper- en Tomatenplanten zijn gestart! Zie hieronder...


» Veilige planten

Wat een vervelende en alarmerende berichten van Tros Radar over restanten van bestrijdingsmiddelen op eetbare planten!

Gelukkig komen onze planten allemaal van kleine kwekers, die al (uit principe) biologisch teelden voordat er sprake was van een hype!

Klik hier om de uitzending te bekijken


» De verkooptuin

Het bezoek aan onze verkooptuin is de hele zomer meer dan de moeite waard! Volgende week komen de allerlaatste soorten binnen en dan is de collectie zo compleet mogelijk. Elk jaar zijn er soorten, die helaas niet komen. Dit jaar hebben we problemen met Kappertjes, Kruidnagel, Nootmuskaat, Tamarinde, Kiespijnboom en Luloplanten... die komen in elk geval de komende maanden niet binnen. Soms wachten orders (en klanten) al lang op deze planten, teleurstelling gaat dan soms over in boosheid. Jammer dat sommige klanten nog steeds denken, dat wij in planbare producten handelen... Enfin, wij vervullen onze ingewikkelde missie voor klanten, die dat waarderen en op waarde weten te schatten! Tip: kijk eens op de laatste 2 pagina’s voor de nieuw geïntroduceerde planten. De eetbare Hosta’s (Giboshi of Urui) staan bijvoorbeeld heel mooi nu.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen

 

» Bijzondere Tomaten- en Peperplanten

De kweker, die het grootste deel van onze tomaten- en peperzaden levert, voorziet ons elk jaar van planten in tientallen variëteiten. Met liefde en biologisch geteeld, geen enkel ras is standaard, sommige hebben we zelfs niet als zaad beschikbaar! Elk pakket bevat zoveel mogelijk verschillende planten, een oogst vol ontdekkingen! We stellen verschillende pakketten samen, waar jullie alvast op in kunnen schrijven, levering in de komende weken.

We stellen 3 pakketten samen:

  1. Starter Pakket Tomaten en Pepers (totaal 20 planten)
    t.w.v. € 35,00........ nu € 25,00
  2. Modaal Pakket Tomaten en Pepers (totaal 40 planten)
    t.w.v. € 70,00........ nu € 45,00
  3. Top Pakket Tomaten en Pepers (totaal 60 planten)
    t.w.v. € 105,00...... nu € 59,00

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen

 

» Binnenkort meer

Volgende week of de week erna komt er nog een laatste Nieuwsbrief vóór de zomervakantie.
Daarin zullen we onze laatste “foefjes” op het gebied van automatisch water geven presenteren, de nazomeractie aardbeien wordt alvast opgestart en nog veel meer.

Tot dan!
Ton Vreeken begin juni 2014


 
facebook