Vreekens Zaden
 
Nieuwsflits nr. 10

Houd je mail in de gaten…

…want dit weekend verschijnt de eerste Nieuwsbrief van dit jaar met mooie aanbiedingen, nieuwtjes en zaadbabbels.


» Ongelofelijk!

Een veel gehoorde kreet van mijn medewerkers dit afgelopen seizoen. Zoveel werk hebben we nog nooit verzet, zoveel zaden zijn er nog niet eerder door onze handen gegaan! Zelf zaaien, zelf opkweken: steeds meer starters wagen het avontuur en komen langs of bestellen on-line. Af en toe moesten we gewoon de blik op oneindig zetten en maar doorbuffelen om al die orders te verwerken. Dat leidde (zoals eigenlijk elk jaar) tot een minimale communicatie, maar het is niet anders... Ondanks de inzet van extra mensen op allerlei posten konden we de vraag nauwelijks bijbenen.

 

» Licht

Inmiddels is er licht aan het eind van de tunnel, ik kruip regelmatig door de naleveringen om de laatste soorten aan te vullen en te verzenden. Soms krijg je (als klant) dus zaden binnen, die voor dit jaar niet meer gezaaid kunnen worden. Bewaar ze alsjeblieft voor het nieuwe seizoen, onze liefde en aandacht om de collectie (en dus de zadendiversiteit) op peil te houden beloon je hiermee.

 

» Mei: plantentijd!

Elke dag komen er nu interessante, eetbare planten bij ons binnen. De collectie aardbeien (bijvoorbeeld) groeit al lekker en is hopelijk half mei compleet. Manden vol met planten worden momenteel door onze bezoekende klanten naar de kassa gezeuld: voel je welkom en "join the club"!

Klik hier voor ons sortiment Eetbare Planten

 

» Kortom:

Tot dit weekend, ik ga weer een avondje schrijven aan een (hopelijk) interessante Nieuwsbrief!

Ton Vreeken, 30 april 2014


 
facebook