Vreeken´s Zaden
 

Tussendoortje met wat aankondigingen

 

De laatste Nieuwsflits heeft veel reacties opgeleverd. Dank daarvoor! We zijn druk bezig met het inpakken en wegsturen van die orders en moesten zelfs daslook en rabarber bijbestellen! Om die reden en om jullie te laten bijkomen van die enorme regenbuien, heb ik de grote tuinopruiming nog even uitgesteld tot volgende week.

Dan komt er een grote, extra interessante Nieuwsbrief: beloofd!


» Voorproefje

De (zeer populaire) totale tuinuitverkoop zal hetzelfde karakter dragen als vorig jaar.

Je kan dus al een voorproefje nemen, als je het archief van mijn Nieuwsbrieven opent op de site: nummer 30. De aanbieding heb ik alvast open gezet, je vindt deze hier. Een voorproefje dus en de mogelijkheid om bij de eerste bestellers te behoren.

Klik hier om te bestellen

 

» Vreeken’s Zaden op TV!

De afgelopen weken hebben we 3 TV-teams over de vloer gehad. Trots, drukte en (een beetje) zenuwen…

  1. Op 2 november 18.00u komen we op RTL4 bij Eigen Huis & Tuin ON TOUR.
    Lodewijk Hoekstra bezocht onze winkel en liet zich verrassen door ons enorme aanbod.
  2. In 2014 zal de VPRO een serie uitzenden over de Tuin van Maarten. Maarten ‘t Hart (die fervent tuinier is en ons bedrijf elk jaar een bezoekje brengt) bezocht ons bedrijf met een camerateam om mooie opnames te maken van al die zakjes zaad en al die bijzondere eetbare planten. Ik ben heel benieuwd!
  3. BNN begint in januari een serie, waarin het tuinieren de hobby van 1 van de hoofdrolspelers is. Op de set zal je veel producten uit onze winkel terugvinden, de opnames zijn namelijk al begonnen!
Op facebook zal ik berichten/herinneringen plaatsen wanneer de diverse uitzendingen zijn.

» Nooit antwoord gekregen?

Binnenkort krijg je misschien antwoord op een hele oude e-mail. Het lukt me maar niet om de toenemende stroom aan mailtjes bij te houden. Ons principe is: geen mail zonder antwoord. Daarom heb ik één van mijn medewerkers, Yvonne, vrij gezet om me te assisteren. Zij zal (in nauwe samenwerking met mij) de enorme achterstand (vanaf januari 2013) wegwerken en letten op een accurate afwikkeling van alle emailverkeer. Mijn oproep is wel: stuur alleen een bericht als je echt een dringende vraag hebt. Gelukkig heb ik 90% wel al behandeld hoor, maar ja… 15.000 mailtjes per jaar is een hele kluif.

 

» Een boeiende lezing: nu of nooit!

In de maanden oktober en november geef ik lezingen door het hele land. Ik was al in Hurwenen (bij Zaltbommel), Almere en Woerden, de komende weken staan 's Gravenpolder (bij Goes), Alkmaar, Gees (bij Hoogeveen), Rotterdam, Portugaal en Moordrecht op het programma. Kijk maar op mijn homepage (onderaan) naar de onderwerpen. 2013 is voorlopig mijn laatste jaar, dat ik lezingen geef. Met veel plezier doe ik aan kennisoverdracht naar een geïnteresseerd publiek. Het was en is elke keer weer genieten, maar... het breekt me een beetje op. Elk jaar zie ik er een klein beetje meer tegenop, dus vanaf 2014 ga ik meer aan de schrijverij. Inhoudelijke Nieuwsbrieven, ik broed nog op een geschikte naam, misschien eens een rubriek in een krant, jullie blijven van me horen, want ervaring en kennis moet gedeeld worden!

 

Tot volgende week en een fijn weekend!
Ton Vreeken, half oktober 2013

 
facebook