Vreeken´s Zaden
 

Misschien was je even weg…

…en is inmiddels mijn Nieuwsbrief van vorige week door nieuwe mail overstemd!


» Geheugensteun

De extra lange Nieuwsbrief (klik hier) van vorige week kan aan je aandacht zijn ontsnapt. Ik zou met dit heerlijke weer ook niet constant achter mijn computer zitten! Vandaar even een rappel, reminder of geheugensteun. Het zou immers (voor beide partijen) jammer zijn als je een deel van ons aanbod zou missen.

» Lekker koel

Gelukkig blijft ons pand tamelijk koel, het is goed toeven hier. Ons tuinteam vlucht echter wel eens naar binnen, 2x per dag moet alles water hebben. Over onze tuin gesproken: in de zomer zijn we optimaal op voorraad met een boeiend sortiment eetbare planten, kruiden, specerijplanten, fruit, druiven etc. Een dagje Dordrecht is de moeite waard. We ontvangen in de zomer veel klanten, die enthousiast zijn over onze mooie stad. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan Villa Augustus!

» Dinsdag…

…vertrek ik voor ruim 3 weken om te genieten van een hopelijk onvergetelijke vakantie. Mijn bedrijf laat ik in vertrouwde handen achter van mijn medewerkers, die het heerlijk vinden voor een poosje van die kritische vent te zijn verlost!

 
 
facebook