Vreeken´s Zaden
 

Leeg voor een prikkie…

Nog één wand uit onze koelcel mag in de uitverkoop.
De 5 eerste klanten krijgen deze restpartij voor een mooie prijs.


» Optimale koeling

Door voortdurende koeling bij 4°C zijn de pootaardappelen mooi in rust gebleven, maar staan wel te trappelen om in jouw tuin tot wasdom te komen!

» Het pakket

We hebben nog 575 kg + 1250 knollen in 34 verschillende rassen op voorraad. Van het ene ras wat meer dan van het andere. Een deel van het restant wordt gevormd door de populaire Britsh Collection. We delen deze voorraad in 5 gelijke delen: 115 kg + 250 knollen. De waarde van 1 pakket is € 555,00. Ik bied het aan tegen een aantrekkelijke korting, wij een beetje en jij een beetje: € 195,00 per pakket. Klik hier voor het sortiment.

» Te laat?

Zoals je aardappels in de kas kan vervroegen, zo kan je ze ook "verlaten". Zodoende oogst je in de herfst een lente-aardappeltje! Half september kan je al oogsten, een tienvoudige opbrengst is niet denkbeeldig.


» Tussendoortje

Deze Nieuwsbrief is een tussendoortje voor 5 serieus geïnteresseerde klanten. Excuus voor de beperkte inhoud... de volgende brief wordt veel groter en interessanter. Overigens stroom ik over van dank voor jullie reacties in de vorm van vriendelijke mailtjes en genereuze aankopen: de aanbiedingen zijn voor de rest allemaal uitverkocht!

Klik hier voor het Megapakket Aardappels

 
 
facebook