Vreeken´s Zaden
 

Inpakken met zorg…

De hekkensluiter van ons seizoen is het inpakken van honderden plantenorders. Kan je planten opsturen? Zeker weten! We doen het al jaren en krijgen vaak complimenten voor de slimme en degelijke inpakmethode.

» Bedankt…

…voor jullie reacties op onze aanbiedingen in de afgelopen Nieuwsbrief. We zijn nog bezig met het inpakken van de laatste pakketten en verwachten de laatste op dinsdag 18 juni te verzenden. De bollen zijn (meer dan) schoon op nu en de aspergeplanten zijn op een oor na gevild (nog enkele bundels voorradig). Ik inspecteerde de koelcel deze week en kon er zowaar weer in rondlopen! Nog enkele restjes wegwerken, dus hierna volgen weer wat fraaie aanbiedingen.


» Een lente-aardappeltje in de herfst!

Het kan echt… als je in juni-juli aardappels plant, oogst je in september een heerlijk jong piepertje. Dit vertel ik om de schroom weg te nemen voor de aanschaf van een opruimingspakket pootaardappels. We hebben namelijk nog een mooie keus van zeer interessante soorten. Graag wil ik nog enkele klanten blij maken met een toppakket, de aardappels worden duur dit jaar, dus maak wat extra ruimte in de tuin vrij!

AANBIEDING AARDAPPELS HERFSTOOGST

Pakket 1 : Waarde (ruim) € 100,00 voor € 45,00
Pakket 2 : Waarde (ruim) € 200,00 voor € 79,00

Klik hier om te bestellen

 

» Voor de vakantie: paddenstoelen op!

Onze paddenstoelsets worden zeer vers gehouden in de koeling. In de zomer willen we die graag uit kunnen zetten, vandaar deze totale leegverkoop. Daarom bieden we deze gekoelde kweeksets paddenstoelen aan voor de helft van de prijs. Onze keus, maar je voorkeur mag je melden. Voor meer info, zie ons hoofdstuk “Paddenstoelen en Kefir

AANBIEDING PADDENSTOELBROED

Grote set, normaal € 9,90 nu 50% korting: € 5,00
Mini set, normaal € 5,90 nu 50% korting: € 3,00

Klik hier om te bestellen

 

» Het knollenland

In juli planten we onze laatste bijzondere, eetbare knolletjes voor oogst van nieuw pootgoed in de herfst. Ik kan nog een klein aantal pakketten missen voor de liefhebber.

De collectie zal een keus zijn uit:
Ulluco, Oca, Chinese Yam, Madeira Vine en Mashua.

UITVERKOOP EETBARE KNOLLETJES

Pakket ter waarde van € 39,00 nu voor € 19,90

Klik hier om te bestellen

 

» Vakantievoorbereiding

Ik kan me zo voorstellen dat sommige van jullie de voorgaande aanbiedingen laten voorbijgaan omdat je tuin al tjokvol zit. Of omdat de vakantie al voor de deur staat. Eigenlijk kan een planten- en tuinliefhebber niet op vakantie… Er zijn altijd wel mensen, die een oogje in het zeil willen houden, gelukkig! Om het allemaal wat gemakkelijker te maken, zeker voor de planten, die in potten zitten, hebben we een ruim sortiment water(opvang)bakken. Handig om planten in te zetten met een laagje water.

Nog beter is het om een eiland te maken in de schotel en deze te bedekken met een bevloeiingsmat, die geleidelijk het water doorgeeft en meteen dienst doet als lont in het water. Elk jaar verleent trouwe dienst: de populaire Big Drippa. Wie op tijd maatregelen heeft genomen koos uit onze vele watergeefsystemen.Leuk om even te zien nietwaar?

Klik hier om te bestellen

 


» Geprolongeerd: Bijzondere Tomaten- en Peperplanten

Wat een geweldige reacties kreeg ik op deze aanbieding van de vorige Nieuwsbrief! Het is dan ook een uniek aanbod met bijzondere soorten. We hebben nog wat planten over, dus wie nog een pakket wil: van harte aanbevolen! Dit was de tekst van de aanbieding:

“De kweker, die het grootste deel van onze tomaten- en peperzaden levert, voorziet ons dit jaar van planten in tientallen variëteiten. Met liefde en biologisch geteeld, geen enkel ras is standaard, sommige hebben we zelfs niet als zaad beschikbaar! Elk pakket bevat zoveel mogelijk verschillende planten, een oogst vol ontdekkingen! We stellen verschillende pakketten samen, waar jullie alvast op in kunnen schrijven, levering in juni. Klik hier voor de inhoud van de pakketten

 


» Wat nog komt

Voor mijn vakantie (begin juli) beloof ik een uitgebreide Nieuwsbrief te maken met teeltinformatie, tips wat er nog gezaaid kan worden, laatste nieuwtjes en natuurlijk wat aanbiedingen, waaronder de jaarlijkse Aardbeienvoorverkoop. Deze brief houd ik verder kort, gelukkig valt er weer regen dus het onkruid gaat ook weer groeien: werk aan de winkel!

Tot de volgende Nieuwsbrief en wie eerder met vakantie gaat: veel genot!

Ton Vreeken, juni 2013.


 
www.vreeken.nl