Bezorgkosten

De bestelling kan worden afgehaald in onze winkel in Dordrecht, wij bieden ook de mogelijkheid om te laten bezorgen.

Verzendkosten

Binnen Nederland en België

Voor leveringen in kleine verpakkingen (passend in een envelop) zijn de verzendkosten € 4,90 en bij grotere producten € 9,90. Dit laatste is van toepassing bij pootgoed, grotere zaadzakken, bollen & knollen, boeken, planten etc.

Rest EU

Voor andere landen binnen de EU (behalve België) zijn de verzendkosten afhankelijk van het gekozen land en de afmetingen en gewicht van uw bestelling. Voor een indicatie van de tarieven buiten Nederland en België (maar wel binnen de EU) raadpleeg de website van PostNL. Ons tarief kan voor sommige landen afwijken. De administratiekosten voor deze buitenlandse leveringen zijn € 3,50

Let op: Wij zijn verplicht om de BTW van het land te hanteren naar waar geleverd wordt, in een aantal landen geldt een hoger tarief dan in Nederland. Voor meer informatie bekijk de website van Your Europe.

Meerdere leveringen

Bestellingen met producten uit verschillende seizoenen (op de website leveringsmaanden genoemd) worden in meerdere etappes geleverd, voor elke nalevering worden opnieuw verzendkosten berekend. In de winkelwagen is al duidelijk zichtbaar om welke leveringen het gaat, zodat eventueel gecorrigeerd kan worden.

Extra kosten

Een aantal producten (planten, bleekpotten etc.) moeten zorgvuldig ingepakt worden om te kunnen versturen. Bij extra tijdrovende of kostbare inpakacties worden kosten in rekening gebracht. Verder zijn sommige producten extra groot of zwaar en veroorzaken daardoor extra portokosten. Deze “Extra kosten” worden apart vermeld tijdens het afronden van de bestelling, zodat meteen duidelijk is waar deze bij horen.