306335-spiraalknoflook-sprint-garpek-primor
meer info
 
306335-spiraalknoflook-sprint-garpek-primor

Spiraalknoflook 'Sprint' / 'Garpek' / 'Primor'

Allium sativum var ophioscorodon
(Engels: Serpent Garlic Hardneck)
Hoe lekker ook mooi kan zijn.... (of omgekeerd). Dit smakelijke lid van de knoflookfamilie groeit met 1 of meerdere krullen in de stengel en is (daardoor) bijzonder decoratief. Spiraalknoflook heet in het engels: hardneck garlic en is o.h.a. steviger van smaak dan de zgn. softneck-rassen.
Eén van de vroegste knoflook met een prachtig roze-wit huidje. De verse knoflook (onrijp) haal je al in mei uit de grond! Vroege rassen lopen in de winter eerder uit en hebben bij sterke vorst (tijdens strenge winters) goede bescherming nodig. De smaak van dit ras is ondanks de snelle groei behoorlijk stevig.

Leveringsmaanden: oktober t/m mei

306335.1  5 bollen met plantteentjes    €  5,95   
306335.2  3x5 bollen met plantteentjes    €  15,00   
MOMENTEEL UITVERKOCHT!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer leverbaar is. 
306335-spiraalknoflook-sprint-garpek-primor

Artikelnr Naam Prijs
306335.1 SPIRAALKNOFLOOK 'Sprint' / 'Garpek' / 'Primor', 5 bollen met plantteentjes
niet leverbaar
306335.2 SPIRAALKNOFLOOK 'Sprint' / 'Garpek' / 'Primor', 3x5 bollen met plantteentjes
niet leverbaar

 filter op
per pagina
  
Op beschikbare-knoflook is één artikel gevonden.

ECO-producten
Een product mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. Skal houdt in opdracht van de overheid toezicht op de naleving van deze regels. Ze doet dat door middel van inspectie, certificatie en sancties bij overtredingen. Zie voor meer informatie www.skal.nl

OKÉ-zaden
Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Wij kopen deze zaden internationaal bij kleine en grote kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen. Zij hebben niet altijd de status of de financiële middelen om zich te laten certificeren en vallen dus onder controle en/of vertrouwen van Vreeken's Zaden.