Corona

De Online-orders

We werken er hard aan om de (door drukte gebruikelijke) achterstand in te lopen. Door uitval van meerdere medewerkers (preventief thuis) moesten we wat schuiven naar de meest essentiële afdelingen en kozen ervoor om de communicatie op een lager pitje te zetten.

Het kan dus zijn, dat je wacht op een antwoord op je e-mail, we proberen de belangrijkste berichten er tussenuit te vissen, maar bij binnenkomst van 1 mail per minuut, is dat een lastige klus… Weet dus, dat levering en aanvulling van onze voorraad momenteel de hoogste prioriteit heeft!

Je bestelling wordt met PostNL bezorgd, zij hebben een iets gewijzigde manier van werken, je vindt de laatste update hier www.postnl.nl/klantenservice/coronavirus

Bezoek aan onze winkel

We blijven gewoon open voor winkelbezoek, maar passen ons beleid naar de klanten aan. Onze maatregelen om zoveel mogelijk besmetting te voorkomen:

  • Stel zo mogelijk je bezoek enkele weken aan ons uit.
  • Laat je bestelling verzenden i.p.v. het op te halen.
  • Bij afrekenen zoveel mogelijk pinnen, contant geld vormt een besmettingsrisico.
  • Houd afstand tot elkaar, wij letten er op dat het niet druk wordt anders sluit de winkel voor korte tijd. Maximaal 5 klanten(groepjes), totaal maximaal 8 personen. Jonge kinderen zijn normaal van harte welkom, maar nu is afstand houden tot rondlopende kids ingewikkeld. In de tuin- en aardappelruimte 1 persoon per keer.
  • Onze medewerkers zullen zo nodig vragen om afstand tot hen te bewaren en zullen zich middels schoonmaakdoekjes, mondkapjes of anderszins beschermen, wij vragen hier nadrukkelijk begrip voor.

Knoflook, je kan ze in de herfst en winter planten

 Onze voorraad is al behoorlijk aan het slinken, wacht dus niet te lang met bestellen! De beste planttijd is vanaf november, dan gaan ze niet te groot de winter in.
Voor een uitgebreide teeltbeschrijving klik je hier

Klik hier voor het beschikbare sortiment van dit jaar

Aardperen en Zonnewortels zijn winterhard, je plant ze nu!

 De verkoop van de Aardperen en Zonnewortels is al volop aan de gang! Deze zijn immers winterhard en kunnen meteen de grond in. Je vindt onze smakelijke rassen hier.

Klik hier om het beschikbare sortiment te zien

Maak je eigen zakje zaad!

 Ben je op zoek naar een origineel presentje voor een groep mensen? Bruiloft, afscheid, geboorte, verkiezingen? Vanaf 90 zakjes verzorgen we je zelf (of met onze hulp) ontworpen zakje zaad!

Klik hier voor meer informatie

Pootaardappels, de grootste collectie van Europa!

 In de loop van februari is onze collectie compleet en kan je genieten van 165 verschillende rassen! Sommige zijn schaars, dus wees er snel bij! De beschikbare rassen vind je onder deze link.

Wil jij onze zaden verkopen?

 Heb je een Bezoektuin? Tuinwinkel of ambachtelijk Tuincentrum? Verkoopboerderij of Museumwinkel? Bij echte liefhebbers vinden onze zaden gretig aftrek, daar mag jij ook een graantje van meepikken!

Het begint met de aanschaf van onze duurzame display, waar je 25 soorten in kwijt kan.

Onze voorwaarden voor wederverkoop vind je hier

Uitgelicht

Pingpongtomaat 'Yantorny'

Lycopersicon lycopersicum
(Engels: Cherry Tomato)
Dit middelkleine, gele tomaatje komt uit Rusland en is vroeg oogstbaar. De klimmende planten geven een grote oogst van stevige, tamelijk zoete en fruitige tomaatjes. Aanbevolen voor Noord-Europa.

Klik hier voor meer informatie

291865  15 zaden   €  1,95 
bestel

Iris sibirica 'Butter and Sugar'

Siberische Iris
Deze makkelijk bloeiende Iris bloeit in heel rijk met helderwitte bloemen met een citroengele vlag. Geef ze een (tamelijk) zonnig plekje, de hoogte is 60-90 cm, het lancetvormige blad blijft fris groen tijdens de bloei. De planten zijn goed winterhard, let er wel op dat ze droge voeten houden, veel vocht is prima, maar goed drainerend.

Klik hier voor meer informatie

736135.1  1 plant    €  2,95 
bestel

Patchoeli

Pogostemon cablin
(Engels: Patchouli)
De bekende hippiegeur! Patchoeli is een struikje van ongeveer 1 m hoogte met harige stengels, grote aromatische, donzige bladeren en heeft zijn oorsprong in tropisch Azië. Hieruit volgt (logischerwijs) dat de plant niet tegen kou kan, van september-april binnen houden dus! Nu wordt de plant voor winning van etherische olie verbouwd in Paraguay, China en Japan.
In Azië waardeert men vooral de insectenwerende eigenschappen van Patchouli, de bladeren worden gedroogd en tussen kleding gelegd om deze

Klik hier voor meer informatie

832485.1  1 plant    €  5,95 
bestel