880095 NOVEMBER-AMUSE


  images vergroot afbeelding
 
Lampascioni met een gebakken Parellookje en een snufje Saffraan...
Misschien is dit best een lekkere amuse, maar de belangrijkste reden van deze opsomming is dat ik de bolletjes in de aanbieding heb. In Zuid-Italië (vooral in Apulië) zal een restaurantje je trots deelgenoot maken van de zelf ingemaakte bolletjes van de Muscari comosum, Lampascioni (zie 308400) of in Griekenland Volvoi genaamd. Zacht van textuur, prettig zuur en heel gezond en al enkele jaren bij ons een kaskraker. De Parellook of Oerprei is ook een bijzonder gewas. Het is familie van onze bekende prei, maar ook van de olifantenknoflook. Stevig in smaak, maar zachter dan knoflook, een heerlijk en meerjarig gewasje. En dan tenslotte de Saffraan, (zie 728600) de bekende Europese specerij en kleurmaker. We blijven maar vraag houden naar deze herfstbloeiende krokus, ik heb me door een grote klant (die er 1000 wilde) laten ompraten om nog op zoek te gaan naar een restvoorraad want ze moeten nodig de grond in. Welnu... een van onze kwekers had er nog enkele duizenden, maar ze hebben wel uitlopers van minstens 10 cm lang. Omdat de bolmaat fantastisch is, geeft dit niet en zal de bol zeker in 2017 prachtig bloeien!
Dit trio bied ik aan voor een leuke prijs:
100 Saffraan t.w.v. € 29,50
40 Oerprei t.w.v. € 7,95
50 Italiaanse Wilde Uitjes t.w.v. € 8,95
WIJZIGING IN DE SAMENSTELLING VAN DIT PAKKET VOORBEHOUDEN (I.V.M. VOORRAAD EN BESCHIKBAARHEID)

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Aanbiedingen
Inloggen om als favoriet toe te voegen

MOMENTEEL UITVERKOCHT!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.