GROWCAMP
845140 Muurtent Laag


  images vergroot afbeeldingen
 
GrowCamp heeft na de introductie van de Basis Kweektent zijn sortiment uitgebreid met allerlei modellen. Weer een combinatie van degelijkheid, slim ontwerp en redelijke prijs!
Deze “muurkas” bestaat uit een bodemloze basisbak van 30 cm hoogte en 120x62 cm (lxb). Het bovenste frame is 78 cm hoog, wat de muurtent een hoogte van 108 cm geeft.
Alle materialen zijn zwaar uitgevoerd, de kas/tent is tegen een flinke storm bestand!
Even wat voordelen op een rijtje:
  1. Eenvoudige montage, past op een klein plaatsje op het balkon, tegen een blinde muur of schutting.
  2. Door goede opwarming, zowel door instraling van de zon op de verhoogde bodem als door de mogelijkheid de kas af te sluiten met de meegeleverde kunststof bedekking, wordt de opbrengst vergroot en vervroegd. De teelt van kasgroenten zoals pepers, aubergine, tomaten e.d. lukt beter dan ooit tevoren!
  3. Het meegeleverde insectennet is evenals de transparante bedekking gemakkelijk met klittenband op te rollen en blijft in elke stand open of dicht. Door het net wordt de teelt beschermd tegen slakken, insecten, konijnen, katten, ballen etc. Ook filtert het net hevige regen, wind of hagel en de tempert de zon een beetje.
  4. De basisbak maakt deze geschikt voor plaatsing in de tuin, maar ook op verharding. Om de volledige 30 cm diepte te benutten is een worteldoek als bekleding dan wel aan te bevelen. Er spoelt dan minder grond onderuit.

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Tuinhulpjes > Verhoogd plantenbed en accesoires
Inloggen om als favoriet toe te voegen

845140.1  1 stuks van € 199,00 voor:   150,00 
bestel