Ons Corona-beleid

  • De meeste mailtjes kunnen we beantwoorden
  • We zijn weer open voor winkelbezoek
  • Levertijd ongeveer 3-6 weken, spoedorders op verzoek mogelijk

UITLEG


FRUIT ALS KLIMPLANT

822565 MINI-KIWI “De Beauty's en de Strongly”

ook wel genoemd: KIWIBES OF KIWAI (Engels: Mini Kiwi)
(Actinidia arguta)

  images vergroot afbeeldingen
 
OP INSCHRIJVING, LEVERBAAR VANAF BEGIN APRIL.
Unieke Kiwibessen uit België!
De kiwibes (ook wel mini-kiwi, grape kiwi of coctail kiwi genoemd) is sterk in ontwikkeling. De Hogeschool in Gent is voor een beperkte kwekersgroep de ideale rassen en teeltmethode aan het ontwikkelingen en uittesten. Al in een vroeg stadium werd ik benaderd om in de particuliere branche mooie rassen te introduceren. Na ruim 10 jaar experimenteren mogen we de eerste rassen van topkwaliteit aan jullie voorstellen. Elk jaar willen we een wisselende collectie aanbieden, de rassen zijn exclusief alleen bij ons te koop!
Het is een sterk groeiende, zeer winterharde slingerplant met vruchten ter grootte van een grote druif, ze zijn in zijn geheel, dus met schil en al te eten. Net als de harige, grote kiwi is het vruchtvlees heerlijk zoet en vol vitamine C, nuttige mineralen en anti-oxidanten.
Wie eenmaal deze bessen heeft geproefd is meteen verkocht: heerlijk zo vers van de plant, je maakt van de overvloedige oogst ook een heerlijke jam of moes, je kan ze drogen en er wordt een bijzondere wijn van gemaakt. Kiwibessen gedoopt in gesmolten chocolade: mmmmm!

Dit pakket bestaat uit 2 vrouwelijke en 1 mannelijke variëteit.
a. ‘Purple Beauty' geeft een overvloed aan kleine, paarsachtige vruchten met roze vruchtvlees en een stevige schil. Ze bloeien half juni en zijn begin oktober oogstbaar.
b. ‘Big Beauty' draagt een grote oogst van middengrote, groene vruchten met groen vruchtvlees. Ze bloeien eind juni en zijn half oktober oogstbaar.
c. ‘Strongly' is het mannetje, deze bloeit in dezelfde periode als de 2 Beauty's en levert zeer gezond stuifmeel voor een gegarandeerde bevruchting.
Deze 3 planten zijn alleen als set te koop. We leveren 2-jarige planten.

Leveringsmaanden

vanaf april

Fruit
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Grootverpakking
Kiwi Verzorging

822565.1  Collectie    35,00   
MOMENTEEL UITVERKOCHT!
Plaats dit artikel in je favorieten en ontvang een mail zodra het weer bestelbaar is.