Levertijd en Voorraadbeleid

  • Onze huidige levertijd vind je rechts bovenaan op de homepage
  • Is alles op voorraad wat je bij ons kan bestellen? Uitleg hierover vind je hier

812126 PRAKTISCHE GIDS: COMPOSTEREN

(door Laurent Renault)

  images vergroot afbeeldingen
 
Wil je graag je keuken- en tuinafval op een efficiƫnte en milieuvriendelijke manier recyclen? Dan is composteren de perfecte oplossing voor jou! Maar we begrijpen dat je misschien niet precies weet waar je moet beginnen of wat je allemaal kunt composteren. Daarom hebben we de ultieme gids voor jou om je te helpen bij het thuis verwerken van je eigen afval tot compost.
In deze handige gids vind je alle nodige informatie om je op weg te helpen. Het behandelt verschillende composteertechnieken, zoals wormencompostering en bokashi binnenshuis, composteren in een vat en composteren in een hoop in je tuin. Ontdek welke aanpak het beste bij jou past en leer de gouden regels die ervoor zorgen dat je compost van de hoogste kwaliteit krijgt.
Of je nu in een klein appartement woont of een weelderige tuin hebt, er is altijd een manier om compost te maken. De gids laat je zien hoe je met wormencompostering en bokashi zelfs in beperkte ruimtes kunt composteren. En als je de luxe hebt van een tuin, tonen ze je hoe je een compostvat kunt gebruiken of een composthoop kunt aanleggen.
Waarom zou je al die moeite doen? Omdat compost de perfecte voeding is voor je planten! Gebruik je eigen compost om je tuin tot bloei te brengen en je planten te voeden. Het is een natuurlijke en duurzame manier om je planten te laten gedijen. Bovendien kun je compost ook gebruiken als bodemverbeteraar, waardoor de kwaliteit van je grond verbetert en de voedingsstoffen optimaal worden benut.

Begin vandaag nog met het composteren van je keuken- en tuinafval en ontdek de voordelen van compost voor jou en de planeet. Bestel nu deze handige gids en word een composteer-expert!

Leveringsmaanden

het gehele jaar

Boeken
Inloggen om als favoriet toe te voegen
Wat Mari Maris zelf over haar boek vertelt...

812126  64 pagina's   14,95 
bestel